14.11.10

HORT URBÀ
Al carrer Smith de Tarragona, a l'alçada del número 69 i al costat del CAP Jaume I, ha crescut de manera 'silvestre' una tomaquera que, a dia d'avui, ja fa més d'un metre i comença a donar tomàquets.

No sabem si la crisi ha portat a algun veí de la zona a plantejar-se un petit hort urbà, encara que sigui llaurant els parterres municipals.

Text i fotografies de Jordi Sanvisens


Atentament:


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jordi S. m'has "pispat" el tema que tinc just davant de casa. Però, ja se sap, no es pot dir "demà baixaré a fotografiar aquesta tomaquera tant simpàtica", perquè demà, ja pot haver-hi passat algú amb menys son i menys mandre i fer-ho. Salut!

Albert Saludes

Sanvi TGN ha dit...

Collons, doncs la foto ja feia setmanes que la tenia, i mai pensava en enviar-la, més el que van tardar en penjar-la....els tomàquets ja deuen estar vermells vermells!!!

De totes maneres, que no decaigui l'ànim, que veig que aquest bloc el mantenim a flote tu i jo gairebé. Cèsar i Pere, vinga poseu-vos les piles!

Cèsar Llamborda ha dit...

Hheheheeh

Vam trigar molt a penjar aquestes fotos.... la mandra ens ha entrat per les orelles, especialment ara que ja no tenim opció a ser capital europea de la cultura. Snif, snif!

Gràcies per la vostra feina i le svostres fotos Albert i Jordi, sou el millor d'aquest blog... abans excels ara una mica lent :-)