28.12.10

JAUME I

Fa un parell de setmanes (*) es donaven per enllestides les obres de millora del carrer Jaume I de Tarragona, que incloien noves voreres, enllumenat i paviment. Fins i tot l'alcalde Ballesteros va presidir l'acte d'inauguració amb gran rebombori i celebració.

El que potser no va arribar a veure l'alcalde és que quedaven un parell de coses per acabar, que s'han donat préssa a enllestir de qualsevol manera.

Al tram de carrer proper a la Tarraco Arena, el forat d'un antic fanal s'ha tapat amb una palada de ciment, sense rajoles, resultant un pegot enmig de la vorera, que a més s'està enfonsant.

Just al davant, a l'altra vorera, es va foradar la paret de pedra massissa d'un edifici catalogat sense permís dels veïns, i també es va recórrer al ciment mal pulit per acabar de tapar el terra; a més, les tapes han quedat curtes i s'adivinen uns cables d'alta tensió a la vista de tothom.

En resum, una feina MAL feta, i tot per les présses d'una inauguració de cara a la galeria, que només ha portat descontent entre els veïns. Esperem que la Brigada Ràpida ho arregli aviat!


Atentament:
Text i fotos de JORDI SANVISENS
Col.laborador incondicional del blog.

(*): Vam rebre aquest post el 23 de novembre, fa més d'un mes... però fins avui no el publiquem. I és què des de que Tarragona ja no serà capital cultural europea el 2016 ja no tenim tanta motivació. Sort dels nostres incondicionals! How, how, how... Bones festes!

3 comentaris:

Sanvi TGN ha dit...

Bon Nadal a tots, i a vosaltres també, per mantenir aquest blog tan collonut durant 4 anys!
I encara que ho hagueu publicat el 28, que consti que no és cap innocentada!

Cèsar Llamborda ha dit...

La veritat és què aquest blog ja no és el que era, personalment no li veig tant sentit com quan Taragona optava a la capitalitat cultural: Ara Tarragona ja no serà capital cultural el 2016... i mira que nosaltres vam donar suport a la iniciativa amb tants i tants posts :-)

Potser caldria renovar-lo? Matar-lo? Qui sap!

Una abraçada de 2011!

Sanvi TGN ha dit...

I ara, i araaaa! S'accepta que us ho prengueu amb calma i que els posts es vagin espaiant en el temps, però l'escència del blog que no es perdi!