19.3.08

EL TRIANGLE DE LES BERMUDES

Hola, Cèsar,

T'aporto un bonic tema d'aquells amb ferum d'Íker Jiménez (el de 4º Milenio, vull dir). Potser m'hauré d'especialitzar en temes paranormals: la primera vegada que et vaig escriure per al web Tarragona 2016 vaig parlar de plantes abduïdes, ara et vull parlar del Triangle de les Bermudes que ha aparegut al carrer de JS Bach, d'on ja han desaparegut uns quants vehicles.

El Departament de Donar pel Sac al Conductor ha instal·lat el seu Triangle de les Bermudes a la cruïlla entre el carrer Johann Sebastian Bach amb el d'Enric Granados. Entre els tres passos de vianants que delimiten la cruïlla han pintat una línia central que delimita dos carrils i que, curiosament només existeixen entre els tres passos de vianants: a la resta de carrer J.S. Bach, en sentit ascendent des del carrer Ludwig Van Beethoven, no hi ha cap línia que marqui dos carrils; al carrer d'Enric Granados, després del pas de vianants adjunt a la cruïlla amb J.S. Bach, tampoc hi ha línies de carril i a més, si fas cas del carril pintat al Triangle de les Bermudes, vas directe a empotrar-te amb els contenidors subterranis!

I perquè el batejo com a Triangle de les Bermudes? Doncs perquè en aquesta zona, dins del "triangle", fins fa poc només pintat amb la ratlleta de rigor de color groc al costadet de la vorera, hi solen aparcar cotxes rotativament (per exemple, els que anem a la piscina del C.N. Tàrraco); incorrecte però no greu i normalment "tolerat" per l'autoritat de trànsit. Però ara el groc ja s'ha anat esborrant solet (com la línia dels dos carrils de baixada del carrer J.S. Bach des del Passeig Torroja fins al pas de vianants) i han aparegut els "dos carrils dins del triangle" amb la qual cosa els despistats que hi aparquen es troben amb la greu sanció de "estacionament en els llocs on es troba expressament prohibit" (com és el cas d'un carril de circulació) de part de la Guàrdia Urbana (94,29 €), amb retirada de vehicle per part de la grua de regal (per sort no he hagut de saber mai encara quan costa recuperar el cotxe del dipòsit municipal de vehicles). I així és com els cotxes desapareixen al Triangle de les Bermudes de Tarragona -els que no s'encasten als contenidors del carrer d'Enric Granados, seguint el carril pintat a terra!

Les fotos adjuntes són il·lustratives de tot això i del cacau i la desorientació que s'hi produeix entre els vehicles que circulen per allí i es troben la nova i incomprensible senyalització horitzontal.

Anònim Malparit
Gràcies Anònim Malparit per aquesta col·laboració de qualitat!

3 comentaris:

J.Sanvisens ha dit...

Molt de rollo per dir el que tots veiem....una xapussa més.
Això que van ser, 2 crios de parvulari jugant a pintar ratlles?

Cèsar Llamborda ha dit...

Se'n diu qualitat, ISO, certificació...

Josep Maria Yago ha dit...

osti! esborronador!