28.10.09

ANAL NÀUTIC

Si aneu passejant un dia d'aquests per la Platja Llarga de Tarragona, trobareu un cartell que no indica res si el mireu des de la vora del mar. Però si sou una mica curiosos i li doneu la volta.....veureu que hi ha un missatge que és MOLT IMPORTANT tenir present: ' ANAL NAUTIC'
Doncs ja sabeu, l'Ajuntament us avisa que banyar-vos en aquesta zona us pot costar una enculadeta. Com que ara ja no hi ha els vigilants ni els socorristes de l'estiu, esteu exposats a una violació en tota regla. No sabem si es refereixen a la proximitat de la Waikiki, o què. Per si un cas, entre que l'aigua està fresqueta i que sóc molt clàssic amb els sexe, no em banyaré fins l'any que ve.

Text i fotografies de Jordi Sanvisens, a qui agraïm la col·laboració i desitgem el millor.

4 comentaris:

zel ha dit...

El que no se m'acut, dec ser molt burra, és què hi volien posar...

Club de nudistes ha dit...

Tal i com estan les noticies avui en dia sobre el tema de les violacions crec que aquests tipus de comentaris no són graciosos. Tractes als nudistes de la Waikiki com si fosin tots una colla de violadors o sortits. Sóc nudista simplement perque m'agrada i això no vol dir que tingui que violar a la primera dona que em passi pel dabant.. Una mica més de respecte als nudistes i mes precaució en certs comentaris. No has fet cap gràcia.

SANVI ha dit...

Posava 'Canal Nautic', són les boies per limitar el canal on surten els kayaks, les taules de Windsurf, les motos d'aigua...

Anònim ha dit...

Ja ha sortit el que s´ofen per cualsevol tonteria!!!!
Si no es per una cosa es per una altre.
Ay si tinguessim la pell tant fina per tot i no només per coses trivials!
Jo tambe practico el nudisme i no m´ofenc perque aquest blog tracta les noticies d´una manera "informal" i quan entro se que em trobaré i per que no m´he sentit aludit.
No siguis tan politicamnet correcte i si et vols ofendre de veritat mira les noticies on trobaras morts , estafes i abusos de tota mena molt mes injustos que un simple comentari en una pagina de to humoristic.