25.5.12

Brides i punxes imperials

Plaça Imperial Tàrraco.Punxes de penitència corporal.
Els passamans ja ho tenen això, a voltes el dolç lliscar de la mà fa que agafem confiança i baixem la guàrdia. Les nostres sempre atentes autoritats han volgut evitar de totes totes que algú confiat se la foti de lloros de pet a l'estany arificial de la nostrada plaça Imperial Tàrraco, la plaça antigament coneguda com a plaça dels ànecs, bestioles que foragità un conegut regidor arran d'una inexistent grip d'aquelles que havien de portar-nos a les portes de l'infern i finalment no ens portà enlloc (com aquest passamà, vaja).

Plaça Imperial Tàrraco. Continuïtat escapçada amb brides.
Bé, el tema és que el passamà de marres incorpora una sèrie de barreres per tal de què el sempre socorregut vianant s'hi aferri amb ganes: pintura resseca, continuïtat escapçada amb brides, i punxes de penitència corporal a prova d'infants i grans. Les punxes, això si, han estat revestides d'un vernís que impedeix a qui les toqui contraure qualsevol mal tetànic.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"Ou" My goodness!!!

Xavi TGN ha dit...

Aviam, siguem sèrius... AIXÒ ÉS REALMENT UNA FOTO RECENT???????

Cèsar Llamborda ha dit...

La foto és del mes de maig, probablement avui res hagi canviat. Pensi vostè què la pintura resseca i l'òxid són excel3lents anti llistants per un passamà que sovint queda negat quan engeguen els surtidors.