18.5.12

Port Tarraco ja té neveretes


Foto: Cèsar Llamborda (CC)

Els llops de mar, assedegats i farts de sal, han ideat un nou sistema per posar en fresc les seves begudes preferides... "Ron, ron, ron, la botella del ron". Tal qual com tresor enterrat a la mítica illa Tortuga, aquest fanal aconsegueix l'inaudit... posar en fresc la beguda de forma sostenible (vull dir, ecològica). L'aire hi va penetrant i amb un sistema d'allò més fashion aconsegueix la simbiosi perfecta amb el rovell per donar el punt de frescor necessari a les begudes.

A Port Tarraco, doncs, ells llops de mar s'espavilen sols, solets.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hi ha coses que no fan gracia... com fer servir el logo de Tarragona 2012 amb el teu eslogan barroer i a mes linkar la pàgina... francament aquest Bloc a perdut molt ja no te gens de xispa.

Cèsar Llamborda ha dit...

És la teva opinió, i val a dir que la comparteixo en part. Tens raó, fa més Gràcia tenir uns premis literaris retalladets on un dels guanyadors està vinculat a una certa editorial, o que certa regidora es deixi sobre la taula un guardó que es va lliurar a la ciutat i marxi a mig acte...

Posar aquest logo és senzillament donar suport a Tarragona 2012, també com a capital del sarcasme irònic.

I si, aquest blogspot ha perdut molt, entre d'altes coses pq no ens hi dediquem gaire ja que en part va perdre el sentit en quedar Tarragona eliminada de la cursa per ser capital cultural europea el 2016.