13.4.08

Que són sords els nostres polítics?

Una carta d'Albertus Magnus, per al Tarragona 2016...


Què cal fer per a que els responsables polítics facin allò què el poble necessita, i no allò què els demana el partit?

Els pagesos (tots, unitàriament) desaconsellen qualsevol “traspàs” d’aigua de les nostres terres a les de Barcelona. Els ramaders diuen el mateix. És més; estan reivindicant des de fa temps una manca d’atenció al problema de l’aigua a les nostres contrades, doncs ja fa molt que la tenen restringida en excés, i això comporta restricció d’aigua pels recs diaris, salinització dels pous, manca d’aigua per al bestiar, problemes per al futur, etc.

És a dir, tot ésser vivent implicat en l’ús i distribució diari de l’aigua (tot aquell que es troba al cap de munt de la cadena alimentària i per tant intocable) està en contra de traspassar ni una gota enlloc.
Ep! tothom no. Els nostres dirigents municipals “aconsellats” pels de Barcelona estan encaparrats en anar en contra de la resta del món.

Vull recordar què quan Tarragona tenia poca aigua i era pudenta i salada, “es tractava d’un problema local de Tarragona”. Ara que el problema és de Barcelona, ara esdevé un problema nacional. (!?¡)
D’acord que no hauríem tenir diferències ni preferències en qüestions de nivells de justícia social i convivència, però perquè la solidaritat amb el cap i casal ha d’anar sempre en direcció TGNA==>BCNA? Si no hi ha d’haver diferències, doncs que no ens les imposin, i llavors tampoc no caldrà que ens “regalin” les nostres terres amb refineries, indústria bruta i pudenta, centrals nuclears, ventiladors gegants i altres delikatessen per l’estil.

Senyors polítics: Tantes veus assenyades no poden estar equivocades! Escoltin-les.

Fotos i text: Albertus Magnus

(Plaça de la Font – 12/04/2008)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que no fas una mica de memoria històrica, i expliques que CIU va governar Catalunya fins a finals del 2003 i no va fer res en materia hídrica, a part de recolzar el PHN del PP del senyor asnar- Es que carai, es molt bonic fotre canya als altres, però fer memoria es lleig. sigues honest i reconeix que CIU es el responsable de la situació actual.

Salut i visca la terra... LLIURE!

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim,
1/. En cap moment he fet referència a cap partit en concret, i de fet, tots em mereixen el mateix... "respecte".

2/. Fer memòria no és pas lleig. Resulta una pràctica molt saludable. Tu acabes de fer-ho. Gràcies.


Albertus Magnus

Té la mà Maria - Reus ha dit...

naltros tenim la resposta a perqué volen l'aigua la gent de Barcelona al nostre blog

salut

Anònim ha dit...

el més sobtant es que hi ha urbanos a peu sense vehicle!!!! aquesta es la notícia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!