24.4.08

VALEROSOS INDIANES JONES

Us he volgut estalviar la foto de la màquina tallant l'asfalt per no ferir sensibilitats urbanes. El soroll, però, és similar al que fa un dentista quan li fot canya a una càries però elevat, més elevat!

Tot plegat sembla que és una prova de rapidesa que permetrà visualitzar si aquest cop obren el carrer de forma més ràpia que no ho van fer fa quinze dies.
Aixecar, tapar i tornar aixecar... per a cobrar el premi a aquest peculiar concurs al qual només s'hi pot participar sense equips de protecció individual auditius i sense senyalitzar el perill al trànsit segons marca la normativa.

Com uns Indianes Jones del món de la construcció, vaja!

Valerosos i intrèpids operaris que actuen com a acumuladors sònics, doncs xuclen els sorolls per no tocar els nassos al veïnat!
6 comentaris:

Browshe ha dit...

Curiós. El noi de color treballa i el blanc s'ho mira, no serà andalús? O mexicà? Canta y no llores!

Anònim ha dit...

És molt típic de Tarragona: fer una rasa, taparla i tot seguit tornar a aixecar el carrer.

Així els diners circulen millor.

Anònim ha dit...

També és una pràctica habitual als voltants de la construcció del Corte Ingles, deixar els carrer tot fangosos i no netejar-los, on son els inpectors? perquè tenen inmunitat per tallar el carrer i donar preferència als seus camions? un taxista no té tanta o més presa? s'ha de corre tant per construir un centre pijo abans que arribi la crisi?

Anònim ha dit...

Totalment d´acord, anònim!. Es imposible que tal com ho estan posant tot de pols de terra sigui legal. Es descaradament permes, o que?.

Anònim ha dit...

Tenim una ciutat plena de gent incompetent i sense cap mena de llei, si aconsegueixo fer la foto amb un parell de mochos d'esquadra que s'ho mirin us l'envio.

Anònim ha dit...

A veure aquesta foto dels mochos, promet