16.10.08

APARCAMENT DE SUPERFÍCIE

Vist l'èxit de l'aparcament de la plaça de la Font s'ha posat en marxa un aparcament de superfície. Aquest espai està destinat únicament a cotxes de gama alta.
A les instantànies podem veure alguns dels cotxes dels clients i l'ampli servei de vigilància de l'aparcament en qüestió.
Aprofiteu, si teniu un cotxe de gama alta, doncs aquesta setmana aparcar-lo en aquest nou indret és gratuït. Ni zones blaves ni històries...! Paga la pena!

23 comentaris:

El zorro ha dit...

Quina barra

Anònim ha dit...

Aquests paràsits els paga el poble.

Anònim ha dit...

Dimisión del alcalde

Anònim ha dit...

Aquests cotxes no porten cap distinció per a que puguin aparcar aquí o es que tots hi podriem aparcar? dit d'una altre manera aquest cotxe i el meu tenen la mateixa identificació, per tant haurien de ser denunciats pels incompetents que surten a la foto (i n'hi ha dos de la urbana). Demà aparqueu vosaltres veureu quina recepta o quin escàndol. Aquests son els inicis dels corruptes, que fan la vista grossa amb els amiguets o socis.

Casa Fantasmas ha dit...

TRES URBANOS AMIGO ANONIMO DOS CON DISFRAS Y UNO DE PAISANO QUE ESTA LIBERADO POR EL AMIGO BALLESTEROS QUE LE HACE DE GUARDAESPALDAS YO NO SE SI ES LEGAL O NO PERO ESTE SUPUESTAMENTE COBRA COMISIONES PSC=ENCHUFISMO DESCARADO

Cèsar Llamborda ha dit...

Després van arribar el mossos... i hi havien més cotxes aparcats a banda dels de la foto. També n'hi havia un de la urbana.

És un aparcament amb moltes prestacions.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

ja te la donc aquesta feina, tot el dia esperant !!!

BLAS ha dit...

El audi es el coche que lleva al alcalde Ballesteros,con chofer que es guardia urbano y el guardeespaldas que tambien es guardia urbano.Por eso en Tarragona no tenemos efectivos,unos de baja otros mirando las musarañas otros liberados por los sindicatos y estos a lo que he dicho anteriormente
ARRIBA ESPAÑA

Esther ha dit...

Blas bon comentari però per favor passa de posar españa.Gràcies

Anònim ha dit...

Esteu segurs que l'alcalde porta dos goriles?

Julio Paga ha dit...

Mentre arreglen el mon els xoriços silenciosos entren per les cases i xalets.

País de pandereta

juilo paga ha dit...

Qui és qui? A la foto vull dir.

El calvo de la dreta sembla que estigui pixant.

L'home de l'esquerra sembla molt servil.

El segon començant per la dreta, d'esquena, una mica prepotent.

Són impressions sense conèixer-los

blas ha dit...

yo los conozco

Robin Hood ha dit...

Senyors/es, es el que hi ha, mani qui mani passarà igual, son els mateixos gossos en diferents collars. Qui te el poder, te aquest privilegi, el fotut es que aquest privilegi, els tenim que pagar nosaltres, i ho paguem amb les multes, doncs van a sac, i si dius quelcom, quasi te apallissen, ho paguem amb l'inseguretat, doncs cada dia n’hi ha més, però no passa rés, ells tant feliços, i fent promeses als babaus que les escolten.

Anònim ha dit...

aquests cossos i l'esglèssia tenen garantida la poca feina i la gran remuneració... ara son tots uns amargats i no els hi canvio la vida, això de "portar armes o donar osties no es lo meu"

Anònim ha dit...

és cert, el de la dreta sembla que estigui pixant

Tondo Rotondo ha dit...

Si aquesta gent són trebalaldors públics hauríen de treballar pel poble com a mínim exemplificant. i no fer la gara-gara.

Robin Hood ha dit...

Hòstia!, això es “made in spain”, un guàrdia urbà, un guàrdia civil, un que sembla que pixi, un que l’hi pesa l’americana i quasi no s’aguanta, un que s’aguanta amb un braç a la paret, un que s’aguanta a la paret amb el cul, un amb les mans a les butxaques i mentre el poble treballant i pagant.
On és el Che?

Tondo Rotondo ha dit...

Robin... suposo q per això el van pelar al che, i al mateix Robin Hood... No interessa.

Proposo que el trenet turístic de Gustavo porti els polítics a currar, així hi haurà estalvi de gasolina, dietes i xòfers.

Si és veritat que pixa està infringint la normativa cívica i són 300 euros.

Robin Hood ha dit...

Ei! Tondo, si estic mort, m’hauré de canviar de nom, però jo pensava que m’havia casat en la duquessa, desprès de batrem en un dol ferotge.
I això de “currar”, no el tinc gens clar, potser el trenet, hauria de portar als politics a anar de “farra”, doncs el que és “currar”, me sembla que no en saben gaire, potser volies dir “mamar”.
Be doncs si no podem portar el Che, portarem al Hugo Chávez.

Constitució es dictadura si no es modifica mai ha dit...

Quina imatge!!!! sembla una peli de mafiosos... AQUESTS SON ELS QUE ENS HAN DE DEFENSAR? jaaa jaaaa jaaaa jaaaaa jaaaa jaaaaa jaaaaa juaaaa juaaaaaaaa....algo més de 6 parells d'ous inútils es el que es veu a la foto. Jo em pensava que eren virtuals a Tarragona no es veuen per a res. Deu ser com diu "Blas" o simplement per a fer actes ornamentals... QUIN FRAU!!! denigrant pagar impostos per aquest ús!!! Ni a les repúbliques bananeres trobes gent així.

Tondo Rotondo ha dit...

Ep! Pensava que l'havíen pelat al Robin Hood... així al final es va casar i tot... i va viure feiç... Que bé!

Anònim ha dit...

M’han vetat sortir com Robin Hood, i m’és igual haver mort con no, soc una bona persona, que intenta donar la seva opinió, però no vull merders, ja no sortiré més com Robin Hood, doncs veritablement va morir després de casar-se, per tan m’han fot. La política es una merda, mani qui mani tindré que pagar, son tots uns “mamons”.
Tu Tondo, me vas ajudar en un moment que necessitava ajuda i mai ho oblidaré, el teu blog, es molt bo, i treus temes molt interessants, però hi han individus, com el Guinart, que tracten de torracollons, a qui no està d’acord en que es parli del Rigau, quan aquesta persona està mol qüestionada, i després de veure que el mateix Guinart, està dins de la mateixa candidatura, ja no tinc rés més a dir. Son tots uns “mamons”, i s’aprofitaran de Tarragona 2017, per treure’s un bon sobresou.
A la merda el senat, a la merda Tarragona 2017, a la merda tot, només pensen amb omplir-se les butxaques.
Que facin el que vulguin, doncs si no o fan ells o faran uns altres.