17.10.08

FAROLES AMB BUFANDA

Al nostre nou i flamant parc que voreja el riu Francolí, sembla que s’ha detectat una mena de virus “farolero” que ha afectat a tots els fanals, els quals combaten com poden la intempèrie amb sengles bufandes. Alguns d’ells, en obrir la boca se’ls pot veure les amígdales d’allò més blanques. És probable que l’esmentat virus s’hagi fugat de la Residència Sanitària Joan XXIII, donada la seva proximitat.

Fotos i text: Albert Saludes


3 comentaris:

Jordi Ferré ha dit...

No a les càmeres de vídeo d'un particular = dimissions

Anònim ha dit...

Faroles inagurades pel Nadal-Aregio i per Ballesteros-Montilla, no han funcionat mai, i les fustes com aquestes del parking més val que les treguin perque estan totes trencades, els arbres morts i tot el mur de pedres nos es veu de les herbes i merda que hi ha. A part de ser un camp de tifes, havent'hi zona per a gossos, i també zona per orgies... (Baixell pirata dels nens) a les nits hi fan de tot. Els caminets de la vora del riu son intransitables i no hi ha facilitats per creuar-lo sense risc de ser atropellat a les curves de qualsevol dels ponts. Tot plegat una zona merda més de la Tarrragona més fastigosa.

Anònim ha dit...

quina vergonya de riu i les seves vores... ara que es canvia l'hora i que podia ser un bon lloc per practicar esports, ho tenen tot com la resta de la ciutat. Un altre anys que no participare en cap iniciativa esportiva on aparegui Ajuntament Diputació o Generalitat, i segurament anirè a les que pugui d'altres llocs.. BOICOT A TOTA ACTIVITAT ON APAREGUI L'AJUNTAMENT ETC.. FINS QUE NO ARREGLIN LA CIUTAT!!!!!