26.1.09

ESPAVILADET

Aquest veí del carrer Jaume I s'ha empescat una estratègia per a poder aparcar sempre i a prop de casa. Tot i comptar amb dues zones d'aparcament per a motos, aquest individu aparca la seva motocicleta entre la cantonada i el pas de vianants. Quan arriba amb el cotxe, traspassa la moto al pàrking exclusiu per a motos que hi ha a l'altre costat de carrer i a continuació aparca el cotxe en la zona que acaba de deixar lliure ell mateix. Enginyós, el xicot, oi? En canvi els veïns, pensen una altra cosa ben diferent. Senyors de la Guàrdia Urbana; aquí hi ha feina.
Treball signat per: El veí de Jaume I, a qui agraïm la col·laboració de tot cor.31 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

XIVATO !!!!

Anònim ha dit...

Al menos tapa la matrícula del coche por Dios.

Anònim ha dit...

No fa cap imprudència ni cap infracció aquesta moto. Els que si que ho fan son els urbanos, mossos, ambulàncies i altres vehicles al carrer joan miro, aparcant on et denuncien a tu si els hi prens el lloc de la infracció mentre fan el seu "cafe" durant llargues estones al bar de la cantonada.

Anònim ha dit...

si que comet una infraccio la moto perque no esta aparcada al seu lloc!

Anònim ha dit...

Com és que els urbanos només hostien els antisistema i en canvi no hostien els incívics, com el de la moto?

UN ALTRE ANÒNIM, ha dit...

Aquest, deu ser amic del Ballesteros, del Poblet, o del Carod, o de quelcom “mamon”, segur que la guàrdia urbana, te una llista de cotxes que no ha de multar, i no precisament el meu.

Antigarrapos ha dit...

L'antisistema que dius, et refereiexes a aquells "hypies" que van protestar dient No al consumisme el dia de les Rebaixes? Pues francament a mi m'agrada que la policia "hostie" a aquest pollosos, bruts i fastigosos que estan en contra d'allò que ells també consumeixen. O si no, d'on treuen aquest mocadors i aquesta roba pudenta que porten? perque d'algun lloc la deuen comprar no? I si estan en contra del consumisme llavors només caldria anar a casa d'algun d'aquestos i segur que a la seva habitació tenen internet, un bon ordinador i un munt de coses més. Així que prefereixo que hostien a aquestos melenuts pollosos i garraposos que no a un que deixa la seva moto al carrer i que no molesta a ningú. He dit.

Fasion ha dit...

Pues es verdad. Estos hypies parecen todos sacados de la misma fábrica, mismo peinado, misma ropa, misma protesta. En vez de gritar No al consumismo tendrian que gritar No a la hipocresía. Son falsos, van de guay y sólo en apariencia y encima cuando reciben lo que se merecen por parte de la policía van y lloran. Son patéticos frustrados, niños de papa, y que sólo saben ocupar casas, y hacer el payaso por la calle.

Hippilonguis ha dit...

Qiuanta ràbia en els dos darrers missatges... voleu dir que de jovenets/es no volieu fer l'amor amb algun/a d'aquests "antisistema" i us van donar per la pala?

Anònim ha dit...

El fet es el de sempre exculpar als urbanos de la seva feina i comportament exemplar que han de tenir per tenir als incivics controlats. Tarragona pateix les imprudències més greus de tots els anys i ningú fa pencar aquest cos mallolenc... Espero que treguin les bandes del carrer vidal i barraquer i ELEVIN ELS PASSOS DE PEATONS com va prometre el Ballesteros que si es caracteritza per algo es pel "bla bla blaa" aquestes bandes provoquen la dificultat de tornar a frenar als passos de peatons o si porte una moto que el cotxe de darrera te foti el cop perque ell no frenarà...la gent mante la velocitat malgrat els desperfectes que generi al seu vehicle... els que tenim cura del vehicles frenarem... i el que piqui per darrera pagarà si te assegurança cosa que per tarragona hi ha l'index de cotxes sense assegurança mes alt del pais.

UN ALTRE ANÒNIM, ha dit...

A la Via Augusta, davant del Taller de l’Enriquet, sempre hi aparca un tot terreny marca Mercedes, i els cotxes que estan al taller, que no els hi posem mai cap sanció, suposo que deuen ser amics de l’alcalde o dels seus lacais.

Anònim ha dit...

Segon Anònim: Si denunciem aquest fet d'aparcar la moto en el lloc del cotxe, és per què es tracta d'una infracció flagrant; hi han dues zones d'aparcament (2!) especials per a motos a 4 i 6 metres respectivament, tal i com es pot veure a les fotos. Si algú aparca el cotxe en la zona destinada a les mots, li posen una multa. De pas, m'apunto el tema del carrer Joan Miró i els urbanos mal aparcats. Gràcies!

Primer Anònim: No tapem les matrícules (ni por Dios, ni por la Patria ni por el Rey) per què estan al carrer i a la vista de tothom.

El veí de Jaume I

Anònim ha dit...

De fet, aquest veí, no és que aparqui "a prop de casa" com diu el comentari. El que fa, és reservar-se per a ell solet sempre la mateixa plaça, que l'ocupa com si fos de propietat. Jo també ho veig cada dia, doncs també sóc del barri. Un veí del carrer Frederic Padrell.-

Anònim ha dit...

Potser es un urbano? si van vestidets de guardia ho fan, si és necessàri multant per despres aparcar ells el vehicle patrulla, perque no si no ho ha de fer si no va vestidet d'urbano?

Anònim ha dit...

com aquell urbano que sense anar vestit anava a tota ostia i begut i es va empotrar amb aquells motoristes de Tarragona, crec que va matar gent i va ferir uns quants...

Anònim ha dit...

Tapa la matrícula por Dios, por Dios, por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,por Dios,

5389CZP ha dit...

No s'ha de tapar res, que tothom sàpigo lo incívic i insolidari que és. És com quan per la tele ensenyen la foto feta pel ràdar al cotxe d'un assassí a 200 km/h, per què tapen la matrícula? Que la gent sàpiga qui és, que si es tracta d'algun veí t'asseguro que li faré passar les ganes de córrer.
Per cert, el cotxe de la foto és un Ibiza negre 5389CZP, no?

Anònim ha dit...

Por Dios que tapen la matrícula 5389CZP que si no todo el mundo sabra que matrícula es. Jajajaja Por Dios tapen la matrícula

Anònim ha dit...

Urbanos=Dropos, només us interesseu per pegar independentistes, però no per garantir la llei.

Anònim ha dit...

Incívic, insolidari i im......! Aquest tio va a la seva bola.
Senyors de la Guàrdia Urbana, quan pensen passar pel carrer Jaume I?!!
Sóc veí i jo no tinc plaça fixa d'aparcament!

Anònim ha dit...

No sé si és pitjor aquest jeta o els urbanosque només multen a qui els rota.

Tots en moto (Sanvi TGN) ha dit...

Realment no sé si existeix tanta infracció o és que al vei li moltesta que algu vagi de 'listo'. Pero reoonec que en aquesta zona és molt difícil aparcar, i jo diaria que no és l'únic que fa aquest trucu entre la moto i el cotxe. En conec 2 més per la zona!

Anònim ha dit...

Ja no hi ha arguments a la ciutat? aquest blog, ja no fot la canya com abans, potser l'han otorgat una seu com als de Mediterrànea amb vistes al mar....

Metis ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Metis ha dit...

es la primera vegada que veig que una moto no pot estar aparcada alli. crec que no es infraccio no? o si? el que tampoc hi ha dret que hi hagi tots els carrers per aparcar cotxes i nomes uns pocs per motos.

salutacions.

Cèsar Llamborda ha dit...

:-)

Amic anònim,

Tot és qüestió de temps per disposar davant del blog, al carrer fent fotos...

Envieu fotos i textooooossss !

Anònim ha dit...

Metis, mira amb atenció les fotograqfies i llegeix amb atenció el text. Més clar, no crec que es pugui dir ni mostrar. Quina part de laq crítica no has entès?
El veí de Jaume I

Anònim ha dit...

Ja fa més d'un mes que aquest individu va tirant de la rifa, i la Guàrdia Urbana (que esmorza cada matí a vint metres d'allí) no ha sigut capaç de detectar-ho. Recoi! Quines toies que tenim!
El veí del carrer Frederic Padrell.

Anònim ha dit...

Doncs és un bon sistema! M'estic pensant seriosament en comprar-me una moto al desguaç, només per a que em guardi un lloc on aparcar el cotxe mentre estic fora.
Un conductor sense plaça de pàrking.

Anònim ha dit...

Metis:
Si mires les fotogrfies, podràs veure dos xamfràs reservats exclusivament per aparcar motos, si poses atenció caminant per la ciutat, les places per aparcar motos han crescut notablement. És qüestió de fixar-s'hi.
Héctor Pascal.

Metis ha dit...

potser perque on visc jo, hi ha places per motos nomes cada 2 km.