2.1.09

PLAÇA DELS CARROS: TOT CANVIA I AIXÍ TOT CONTINUA IGUAL

A la plaça dels Carros, de carros no n'hi trobareu... però si us convé una mica de guano vintage, podeu agafar-ne a grapats, amb les mans plenes.
Si en el post del 27 d'octubre de 2007 les "bosses" estaven plenetes, plenetes... aquest 2009 la xarxa blava es mereix un premi. :-)
Bon any i gràcies, amics i amigues !

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I la tenue pluja, en proces natural i pur, xopa l´element expectant.
Aixi, melangiosament, es filtra convertin-se en... merda liquida.

Bon Any!

mossèn ha dit...

cal ser ecològic ... salut

Anònim ha dit...

Sota el ponts de davant de parc central, la situació es vergonyosa, no es pot passar, entre les rajoles que es mouen i el bombardeig constant, amb l'acumulació de no netejar-lo mai!! nomès dessitjo que algun focus víric afecti directament algun familiar de responsable del consistori o del departament de medi ambient (que no està molt lluny del lloc dels fets). TARRAGONA QUINA MERDA MÉS GROSSA!!!

eutyches ha dit...

Estos políticos pijos enteradillos que no tienen ni idea de que va esto,hablan del proyecto de intervención de la parte alta como si la iniciativa fuera de ellos, señores mandatarios de este Ayuntamiento de Tarragona, si no cumplen lo que están vendiendo seguro que estas mierdas que nos encontramos y algunas pisamos los vecinos, y añado la basura yo y unos cuantos mas lo echaremos supuestamente todo enfrente de la puerta del Ayuntamiento con una banderita encima de cada mierda de elefante con las iniciales del PSC, o con el nombre y fotografía de los políticos responsables.
V para todos los sanotes y unas buenas Ráfagas

Jordi Sanvisens ha dit...

Eh que passa....que no s'actualitza ja aixo?
2009 es el declibe del Blog o queeee?
Força 2016

Cèsar Llamborda ha dit...

Unes vacancetes no fan mal, no? :-)