9.3.09

Josep Maria ens envia una nova col·laboració. Fem una excepció i sense que senti precedent cedim el post als amics de Reus.
Us animem a fer-nos arribar material als nostres mails!
Sóc tarragoní, i me sap molt de greu reconeix-ho, però l’ajuntament de Reus,socialista com el de Tarragona, m’ha donat una mostra de solidaritat i d’acciósocial, la foto ho demostra, no van a sac posant multes com el de Tarragona. En elsmoments que estem, hi ha molta gent que no les pot pagar, i no sempre l’infracció éstant greu com per possar una sanció. Sr. Ballesteros, en lloc de possar més radars,dediqui els cost dels mateixos a obras socials, i elimini com va prometre zonesblaves, que ja es hora.
Nota: Dissabte a Tarragona van fer uns estesa de paperets similars a la zona blava del carrer Pin i Soler.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les esteses de butlletins, les tindrien que fer els dies que funciona la zona blava. Les zones blaves, estan be, sempre que es pugui aparcar gratuïtament a les entrades de la ciutat, o com el sr Ballesteros i amics, a l’entrada de l’ajuntament, o be a on vulguin, doncs la guàrdia urbana, ja te una llista de les persones que tenen butlla.

Anònim ha dit...

Jo he vist a un guàrdia urbà, parar al costat d’un cotxe mal aparcat, mirar una llista de la carpeta i passar de llarg, sense multar.

Mon ha dit...

i aixo que normalment a Reus "enganxen"