20.3.09

AGENTS DE MOBILITAT

Sembla que durant la nit els sempre estimats "agents de mobilitat" descansen, d'aquesta manera poden encarar la nova jornada laboral amb l'ànim renovat i el somriure a la boca. Entomar una multa sempre és millor si qui te la fot fa bona cara, no?

En tot cas, com que de nit els "agents de moblitat" dormen hi ha qui aprofita per aparcar en plena Rambla Nova. Total... perquè buscar lloc.

3 comentaris:

fquim66 ha dit...

m'encanta que et dirigeixis a ells en català i et responguin en castellà, però el millor és que et deixin amb la paraula en la boca i s'en vaguin que tenen pressa despres de ficar-te una multa. a proposit qué o qui els habilita per possar multes?

Anònim ha dit...

Només van a recaudar perquè s'han de guanyar el lloc de treball.Pel fet de ser interins i no tenir la plaça de funcionari han de fer-se notar posant receptes que ni tant sols surt al nomenclator municipal.Penso que haurien de fer una formació abans de posar-se un uniforme.Haurien de ser més empàtics amb el ciutadà.No estem amb crisis!! doncs ulleres de fusta!!

Anònim ha dit...

sembla ser que alguns d'aquests agens "novatos" de mobilitat es prenen la justicia per la seva banda, posant multetes sense cap ni peus.
M'agradaría saber qui els deixa campar d'aquesta manera… es vergonyós!

Tarragona fas pena!!!
o millor dit:

Diputació fas PENA!!!