19.3.09

PUNTEJANT

Un nou passatemps s'està posant en pràctica a Tarragona: "Puntejant", que no "putejant".
Els sempre soferts vianants ara ja no s'avorriran quan hagin de caminar rambla amunt, rambla avall. Les nostres sempre atentes autoritats han disposat un nou passatemps. Les instruccions són:
"Prova de caminar tenint cura de trepitjar tots els punts de color carabassa, i mentre ho fas ves-los enumerant mentalment. D'aquesta manera et mantindras en forma a nivell de cervell i a nivell físic".

6 comentaris:

Anònim ha dit...

aquests punts en teoria són per obres, però no veig aquestes rajoles tant malament com per haver-les de canviar... hi han coses més urgents ...

Vientomi ha dit...

També n'hi ha de verds!

UN ALTRE ANÒNIM, ha dit...

Ja se, que els anònims no son benvinguts, però no puc estar-me de dir, que és veritat, hi ha tantes rajoles pintades, que seria millor que tornessin ha enrajolar de nou. Tarragona es una ciutat de merda, i cada vegada més, fins i tot, jo, que he nascut a aquesta ciutat i que me l’estimo molt, me donen ganes de anar-me’n a viure a un altre lloc. Menys persecució sancionadora, menys viatges pagats pel contribuent, avui al diari de Tarragona, (mamons de la Diputació, enganyant al ciudatà, fen-l’hi creure que van a Rússia a fer propaganda), i més diners destinats a fer bonica la nostra ciutat.

Tondo Rotondo ha dit...

Jo tambñe vull anar a Rússia amb les despeses pagades com feien Pere Gibert i els regidors de Salou... Quin escàndol!

UN ALTRE ANÒNIM, ha dit...

Tots son iguals, van a “xupar” tot el que puguin, siguin de dretes o d’esquerres, i al final, el que sempre paga, és el mateix. Si estem amb crisi, que també se n’estiguin ells i que no malgastin els diners dels contribuents, a la fi i a la cap, per molt que vagin a Rússia o a on sigui, la gent no vindrà. Que no ens prenguin per tontos, perquè no ho som.

Anònim ha dit...

Estem en una ciutat a la que li agrada els balls, tenim l’Esbart Dansaire, Colles Sardanistes, ball de bastons, dames i vells, etc. Per aprendre a moure’s, només cal que anem seguint les marques de les rajoles, o si no, segons per a on passem, les rajoles ballen soles.
CIUTAT DE PENA, FÀSTIC DE CIUTAT.