2.6.09

LA VIDA EN UN CONTENIDOR

No tinc paraules, les fotos parlen per si soles.

Jo crec que aquesta gent llegeix el lema dels contenidors taronges en castellà, i no en català, i clar.....ells 'roben'.


Text i fotografies de Jordi Sanvisens

Gràcies Jordi per la teva col·laboració, aquestes fotos són brutals, excel·lents!!

Són vuit fotos, no us les perdeu!41 comentaris:

Anònim ha dit...

Eeeeiii! Sanvi, les fotos centrals on es veu l'individu sortint (o entrant) del contenidor són de premi World Press! Aquí només faltava haver-se esperat una estona i mostrar com devien deixar el terra una vegada triada la roba que els interessava; tot de roba escampada i les bosses estripades. I això és el que em fot d'aquesta gentussa; no pispen per a sobreviure. Aquesta és una activitat comercial com qualsevol altra. S'aprofiten de les estructures que altres munten per a treure'n profit! No respecten res ni a ningú! I el que és més fotut; tota la infrestructura creada (caríssima) no serveix per a res, doncs la roba donada no arriba on ha d'arribar. Albert Saludes.

Anònim ha dit...

M'oblidava dir que trobo que és un dels millors post que mai heu publicat (segons el meu gust, és clar) des de fa anys!
Oportú i actual! No es pot demanar gaire cosa més.
Sanvi, chapeau!
Albert Saludes

Anònim ha dit...

Tal i com es pot llegir al contenidor, és una gentilesa de ROBA AMIGA (roba, amiga!) ; ) ^-^

Anònim ha dit...

Molt bones fotos, se suposa que en tot aquest temps, ha degut passar pel carrer quelcom autoritat, és clar que aquests individus, estan prenent la roba del contenidor, per la qual cosa, se’ls tindria, com a mínim, dir alguna cosa, però estic completament segur, que si a passat quelcom municipal, no ha tingut pebrots de dir rés, no volen complicacions, només els interessa recaptar per la via de multes, enfrontar-se amb aquesta gent, no els hi convé, així ens va en quant a seguretat.

Vientomi ha dit...

IMPRESSIONANT!!! Fotos molt bones!!!

Fins a l'infinit ha dit...

i després llueixen les seves dents d'or...

Unknown ha dit...

Aquestes fotos són d'exposició !

Bon post !

Prunera ha dit...

La roba del paio se l'ha posat a dins mateix o què. Surt bastant makejat el col·lega.

Tota la raó a l'anònim de les 5:24!

Anònim ha dit...

Esta gente sólo llora... pero miren la foto número 5. El tío este ¿para que llevará un móvil dentro?

Unknown ha dit...

Igual a dins hi ha més cobertura.... hahhahaha bon detall del del mobil!

Aquest post és una prova flagrant de que la guàrdia urbana s'està convertint en una policía amb atribucions polítiques i recaptatives únicament.

El cas dels encenedors que els urbanos han furtat als membres de la candidatura iniciativa internacionalista mentres els repartien l'altre dia per la tarda no té desperdici.

Perseguiexen gent per motius polítics i deixen fer, deixen passar les màfies rumaneses.

Anònim ha dit...

L'home fet un pijoteras, la dona una pastoreta. I la gent que passa foten unes mirades que pa'que

mossèn ha dit...

coi !!! una màquina de fer "rumanus" ... ara entenc perquè n'hi ha tants !!! ... salut

Anònim ha dit...

Este que sale del container no es carlos castillo?

Anònim ha dit...

Ei, heu vist, que també han mangat un carret d’un súper?.

Anònim ha dit...

El Carles Castillo i companyia, ja “manguen” per altres costats,

Anònim ha dit...

mercadona,s ens e l'euro

Cèsar Llamborda ha dit...

Gràcies Jordi per aquest foto-reportatge. Un dels millors posts que des de que vam posar en marxa aquest blog ciutadà hem publicat.

Després d'engrandir les fotos m'ha cridat l'atenció el tema de les mirades, les mirades de la noia, les dels vianants... i també una cosa: No vas patir per la teva integritat, després de la mirada de la noia cap al teu objectiu va sortir el col·lega de dins el container...

Demà al matí publicarem un nou post sobre l'actuació de la guàrdia urbana a resultes d'una baralla entre dues bandes rivals de remena-contenidors, les fotos les envia la Neus.

Anònim ha dit...

Aaaaay rubio mira que camiiiiisa. Venga paya... que me la quitan de las manos que me la quitan de las manos. Toooo a 3 eulos. Si no me compran la camisa os envio una maldición de gitana. Ayyyyy rubio

Anònim ha dit...

ORTODÒNCIA és el que necessita la xiqueta

Anònim ha dit...

Be ortodoncia i una rinoplastia. Però amb aquestes dents l'Ajuntament la podria contractar per a fer excavacions arqueològiques i el nas el podria aprofitar per a picar. Se li podria anomenar la LORODENTAL.

Pau M.V. ha dit...

Felicitats per la difusió !!!!

Sanvi TGN ha dit...

Ei nois, avui la foto ha estat PORTADA del Diari de Tarragona. Està clar que els del Diari es miren el blog tb. això són notícies.

Qaun m'ho vaig trobar vaig veure només la noia que treia roba, i vaig pensar com s'ho devia fer. Al cap d'una estona vaig sentir soroll dins el contenidor i ja vaig correr a agafar la càmera.

Ja se que aquesta gent te pot fotre un moc, però si ells reneguen jo més,i per coll....els meus.
Ja sabeu que tinc la meva faceta de foto-periodista i en pitjors percals m'he trobat.
Felicitats per l'èxit del post i del blog. És el que pretenia amb aquestes foto-denuncies!

Sanvi TGN ha dit...

Ei nois, avui la foto ha estat PORTADA del Diari de Tarragona. Està clar que els del Diari es miren el blog tb. això són notícies.

Qaun m'ho vaig trobar vaig veure només la noia que treia roba, i vaig pensar com s'ho devia fer. Al cap d'una estona vaig sentir soroll dins el contenidor i ja vaig correr a agafar la càmera.

Ja se que aquesta gent te pot fotre un moc, però si ells reneguen jo més,i per coll....els meus.
Ja sabeu que tinc la meva faceta de foto-periodista i en pitjors percals m'he trobat.
Felicitats per l'èxit del post i del blog. És el que pretenia amb aquestes foto-denuncies!

Josep ha dit...

Si Sanvi, el diari de Tarragona parla del tema... però no cita qui ha fet les fotos i d'on les ha tret, almenys en la versíó digital.

No et coneixo Sanvi, i no tinc ni pajotera idea de qui fa aquest bloc, però us mereixeu un premi per la vostra feian ciutadana.Roba Amiga estudia modificar los contenedores para evitar robos

Amigos de lo ajeno se introducen en los receptáculos donde los ciudadanos depositan las prendas de vestir, colándose por la puerta donde se dejan las bolsas
Carles Gosálbez - 03/06/2009 21:37 Comentarios 0 | Compartir
La Fundacio Formació i Treball, responsable de la instalación de contenedores de Roba Amiga, considera que la cantidad de ropa que diversos individuos extraen del interior de los receptáculos, introduciéndose por una estrecha obertura, no es significativa en comparación al número de toneladas que se recogen.

Josep Maria Elvira, responsable del área de producción de la fundación, manifestó ayer al Diari que «el sistema de recogida es muy eficiente, pero los hurtos de ropa son un precio que tenemos que pagar».

Para evitar que proliferen estas actuaciones, la fundación trabaja en la mejora del diseño del contenedor, si bien Elvira subrayó que «donde cabe una bolsa, cabe una persona delgada o un niño».

La fundación trata de minimizar los daños con «un servicio continuado de retirada de la ropa, con la finalidad que no puedan encontrar mucha dentro de los contenedores».

La Fundació Formació i Treball gestiona en Catalunya del orden de 1.200 contenedores, de los que sesenta están distribuidos por calles de la ciudad de Tarragona. «No debe extrañar que haya alguna incidencia», comentó Elvira, para añadir que los individuos que entran dentro del contenedor para sacar la ropa «en ocasiones los rompen».

En los seis últimos meses del año pasado Roba Amiga recogió en Tarragona del orden de 130 toneladas, cifra considerada «importante» por Elvira, y 2009 espera cerrarlo con trescientas toneladas. Esta cantidad de ropa implica «la generación de diez puestos de trabajo, los necesarios para hacer todo el proceso hasta que las prendas se pueden poner en el mercado».

‘Antes era el cartón’

La teniente de alcalde de Medi Ambient, Carme Crespo, manifestó que «antes se llevaban el cartón pero, como lo pagan poco, ahora sacan ropa de los contenedores».

La edil afirmó que «no tenemos demasiada constancia de que esta situación se produzca, pero es cierto que existe y es inevitable».

Crespo declaró que la acción de Roba Amiga «es una cuestión social positiva y no por la actuación de determinadas personas se dejará de hacer». «Es mayor el beneficio que el perjuicio y, puesto todo en la balanza, nos quedamos con la parte positiva».

La ropa que se recoge en Tarragona se reutiliza para venderla en tiendas solidarias en Barcelona.

eric castel ha dit...

Em sembla una puta vergonya que el 'diari' de tarragona no hagi ni dit res d'aquest bloc (si del Sanvi) en l'article que li ha dedicat. Com si ells ho haguéssin fet tot.

Anònim ha dit...

Només faltaria que no haguéssin citat el nom de l'autor de les fotos!

Avui en dia els diaris s'alimenten força dels blogs, encara que no ho reconeixen massa.

Una de Vilabella...

Anònim ha dit...

Juraria que la parelleta estaba avui al semafor de Parc Central/Necropolis.

Anònim ha dit...

Fotent-se un piquitu?

Cèsar Llamborda ha dit...

Va fer-me il·lusió veure la foto de Jordi Sanvisens en portada al Diari de Tarragona.

Nastrud: Tampoc faria cap drama si no citen aquest blog ja que citen l'autor de les fotos.

Per a nosaltres és un luxe asiàtic poder comptar amb col·laboradors com Jordi Sanvisens.

:-)

Pere Tarter ha dit...

POst Leomessiànic!
Extraordinari!
Sanvisens Selecció!

Anònim ha dit...

Ei, avui he vist a la de l’ortodòncia, surtin junt amb altres de la seva raça, d’una tenda de compravenda de objectes de segona ma, que està al carrer Ibiza, a prop de la Casa del Mar.

Anònim ha dit...

Jajajajajaj ORTODONCIA que bó. Pues vigila anònim de les 5.51 que no et foti una mosegada que aquesta paya te pinta de ser un tauró i pitjor que el de Steven Spilberg

Anònim ha dit...

Ortodòncies a banda... n'hi ha una que no està gens malament d'aquestes rumaneses. A vegades porta una faldilla de vellut vermell. Està bona la paia, però abans caldria passar pel AQUApark de la pineda i fer sessió de piscines i després per les paradetes de roba de salou i canvi de vestuari.

Algú s'hi ha fixat?

Anònim ha dit...

No t'enrifiis, les que porten un crio petit al braç per a demanar cales, donç aquest crio està més borratxo que Masiel en una bodega. Ah! i jo aquesta que dius que està tant bona, a banda de fer-li una rentada a l'Aquapark, li faria també un centrifugat que lo més segur que sota aquestes faldilles de vellut vermell, i trobis una gran teranyina d'Spiderman o algun fosil del paleolític jajajajaj.

Anònim ha dit...

No crec que tinguin gaires trenyines ja que cada nit els rumanus se les follen vulguin o voluguin les xiquetes.

Són veritables esclaves dels seus maridets, tant de dia (recaptar pasta) com de nit (sexe)

Anònim ha dit...

Estem entrant en un terreny perillós, perquè ja sabeu que més o menys, folla el ric i folla el pobre, folla el rei i folla el Papa, i de follar, (per davant o per darrera), ningú s’escapa. Aquesta dita es sobre el cagar, però penso que es pot aplicar al follar, a més, si no folles, te follen, siguin els municipals, els mossos, l’ajuntament, la generalitat, el govern, es a dir, avui ens foten per on volen.

Toca Peron!.

Anònim ha dit...

M'ha agradat aquest darrer comentari!!!!!!!!!! folla el ric i folla el pobre, folla el rei i folla el Papa, i de follar, (per davant o per darrera), ningú s’escapa.

però sense ortodòncia si te la mama el pot fer pupota.

jajajajaj

Anònim ha dit...

jajajjaja si això ho vaig vore al diari de tgn.... així que us ho han copiat

jajajajajjaja

dropossssssssss

Á.M. ha dit...

Són uns "fillsdeputa", de què serveix deixar la roba per que passi això després?

Ndiaye Elhadji ha dit...

ok

Cèsar Llamborda ha dit...

mai em cansaré de revisitar aquestes brutals fotos.