28.2.13

Placa Triumphalis

El metacrilat semnpre facilita les coses, és per això que les nostres autoritats ofereixen passatemps a les persones que necessitin passar-lo (el temps).Es tracta de comnpletar el text, en aquest cas escrit en llengua catalana, amb les lletres que li falten, també d'esbrinar quina és la bandera que acompanya el text.

No es tracta de cap atac a la llengua i símbols catalans. D'aquesta manera visitants guiris i nostrats podran finalitzar la visita a la Capçalera del Circ tarragoní aprenent una mica de gramàtica i vexil·lologia.

2 comentaris:

Josep ha dit...

A mi el que m'agrada és que et posin una rajola explicant a quina espècie pertany cada arbre.

Poc a poc i sense esforç, només passejant i fixan-te, pots conèixer una trentena d'arbres diferents. Això ho fan a les ciutats, però no pas als pobles.

I vet ací la paradoxa: fa un segle, la gent de poble no emprava la paraula "arbre". Deien "roure", "alzina" o "acàcia", perquè coneixen les espècies properes, i coneixien el camp. Però ara és al revés, la gent de poble no treballa el camp ni el bosc, i no coneix gaires espècies forestals, i la gent de ciutat, gràcies als tècnics de parcs i jardins, ara en coneixen bastants (d'autòctones i d'exòtiques).

Haiden Hays ha dit...

Me diagnosticaron VIH hace unos 5 años y he vivido tomando ARV y pensé en tener medicina herbal para curar esta enfermedad por completo. No podría soportar los vómitos y mi lengua se pondría blanca debido a estas enfermedades llamadas VIH/SIDA. Aprendí a vivir con eso, pero definitivamente oré y me impusieron las manos. Mis amigos en el trabajo sabían sobre mi estado de VIH, así que en un día fiel, mi amiga Hannah me habló sobre este gran hombre llamado Dr. Itua. Del oeste de África porque mi La amiga Hannah también es de África occidental, vino a obtener un título aquí en Carolina del Sur, acepté el desafío y me comuniqué con el Dr. Itua Herbal Center... drituaherbalcenter@gmail.com también chatea en HerbStore https://drituaherbalcenter.com/shop/.
Luego me entregó su medicamento a base de hierbas que estaba etiquetado como Cura de medicina a base de hierbas del Dr. Itua para el VIH / SIDA, lo tomé como me indicó. Después de dos semanas fui a la prueba y me dieron Negativo. Sigo escribiendo en todos los blogs relacionados con las siguientes enfermedades, como el VIH/SIDA, el virus del herpes, la culebrilla, la hepatitis B/C, el cáncer, la enfermedad de Alzheimer, el VPH, la infertilidad masculina y femenina, el melanoma, el mesotelioma, la diabetes y el mieloma múltiple. , enfermedad de Parkinson, tumores neuroendocrinos, herpes, vih/sida, linfoma no hodgkin, diarrea crónica, EPOC, hechizo de amor, hepatitis, porque cura este tipo de enfermedades.