4.2.08

EL PONT DE LES FORMIGUES

7500 persones van anar ahir al partit del Nàstic.
Probablement unes 3000 devien passar per sota del pont de l'autovia. Amics del nostre bloc, us presentem un dels més famosos accessos al Camp del Nàstic:
El camí de sota el pont

Quina gran idea poder practicar el senderisme, el trekking i l'excursionisme abans del partit!

Quin nivell gimnàstic el dels afeccionats al Nàstic!
...

Només demanem que pel proper estadi ens construeixin uns accessos similars o pitjors, ja que l'esperit de la marea grana està feta d'una fusta especial.
Que contents estàvem tots ahir quan tornàvem del partit! Renegàvem de l'arbitratge tot trescant sota el pont, mentre buscàvem una manera de no veure el futur del nostre equip del color de les formigues.
***
Dedico aquest post a l'Àngel, veritable ideòleg d'aquest post.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan el camp desaparegui d'aqui, i facin l'agost els constructors, inmobiliàries i per descomptat el consistori, aqui arribarà l'Ave si cal. El que no sé es on son la resta de formigues que l'any passat anaven de genolls si calia... MAREA GRANA A XAPAPOTE, nomès espero que aquest any es repeteixi...LA BAIXADA DE CATEGORIA, ja ens han pres prou el pel l'Ajuntament i els seus amiguets...Ara nomès cal un POUM en aquests terrenys i edificis del club. SI EL FAN VOTO!!!

Waipu Carolina ha dit...

Que accesos tan terribles de verdad!

Dani ha dit...

hay que tener buena forma para llegar al campo

Té la mà Maria - Reus ha dit...

a caminar que es molt bo per la circulació, fareu esport, no com aquest dropos de jugadors mercenaris

salut

Mon ha dit...

Cèsar dema sortira allo que tenim pendent....subseu 2016 salut (Te la ma maria: que us passa a Reus que sempre plou el diumenge de carnaval a la tarda?)

Pau ha dit...

I ara perquè estem a segona pero quan estavem a primera era igual. Crec que ningun camp de primera divisió estan els accesos amb tant pessimes condicions com esta aquest

METIS ha dit...

bé, es pots dir que son "accesos alternatius".