12.2.08

TEATRES I APARCAMENTS

El futur Teatre Tarragona obrirà portes a finals de l'any que ve i tindrà prop de 700 places...
el nou escenari podrà acollir obres de gran format i tindrà un pressupost aproximat de 4,5 MEUR (milions d'euros).
(Diari de Tarragona, dissabte 9 de febrer)


Hi havia una vegada un aparcament que havia de tenir 600 places, que havia de costar 4 milions i que havia d'estar acabat en poc temps. Les cosetes van canviar, van baixar les places, va sextuplicar-se el preu i encara esperem que l'obrin. Aquell era la mare de tots els aparcaments.


Passarà el mateix amb el Teatre Tarragona?
Serà abans l'aparcament o el teatre?
Posats a arreglar teatres, què fem amb el de la foto?

5 comentaris:

david ha dit...

abans serà la façana marítima, la destrucció del fortí de la reina, la nova terminal de trens...

david ha dit...

abans serà la façana marítima, la destrucció del fortí de la reina, la nova terminal de trens...

Anònim ha dit...

la piscina del Cèsar August, les instal.lacions Sant Jordi, l'edifici de la Sabinosa, les escoles bressol, els passos de peatons elevats, l'anul.lació total del Poum que afecti a persones i les seves vivendes, la neteja de la ciutat, fer treballar a la guardia urbana ... millorar el paviment d'algun carrer on hi ha forats que faran caure una moto i que pagarà l'ajuntament la reparació (sortida de la rotonda avguda Catalunya amb Autovia Barna), neteja del Francolí i reposició dels focos petats... ostres si tenen per fer aquest consistori abans de les eleccions generals, perque no penso votar-los...encara que em dolgui... vot nul a la política...

Té la mà Maria - Reus ha dit...

el teatre queda parat, han trobat els arxius de Capitania on tenien tots el tebeos de Hazañas Bélicas i Roberto Alzacar y Pedrin, s'han de clasificar i documentar, per tant "quieto parado con el teatro, primero és lo militar, segundo lo ecleciastico, tercero el funcionariado, cuarto la Diputación, quinto la Focsa y si queda tiempo ya veremos si hacemos la feria de atracciones"

petons sufridors !!!

Josep Maria Yago ha dit...

es que l'aparcament és "inteligent". Serà el teiatro de "comedia boba"?