29.5.09

MIRACLE?


Benvolgut Cèsar,
Tombant per la ciutat, es troben coses força interessants (sempre que portis una càmera fotogràfica per a deixar-ne constància). En aquest cas, sembla com si la crisi afecti ja al gremi de xofers. Si amplieu la foto, es pot veure el moment del canvi de conductor d'aquesta furgoneta, i és el gos qui agafa el relleu. Una clara senyal d'explotació en moments difícils. Parking i zona de repòs del Miracle.
Albert Saludes
Nova col·laboració (text i fotografia) d'Albert Saludes, a qui agraïm la seva feina i amabilitat.

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Da miracla nada munada...es una simple i vargoñosa ascena sersuarrr da nimalisma...al deyenerat da duas potas li astá fen una amorrada al gossot...o proba la cara da satisfacció daquet....gentusa degenerada la ca volta par tarracagona amb gosos i altras animalons...

Sanvi TGN ha dit...

El gos sembla d'aquells perillosos, segur que conduirà de manera agressiva.

Agraïria a la gent un mínim de nivell B de Català perque tots entenguem vostres els posts al Blog, gràcies!

Anònim ha dit...

Sanvi, si ho dius pel pocasolta de dalt, crec que ja no té cura. El trist de la cosa és que es deu creure molt graciós, i no deixarà de replicar sempre que pugui, eperant arribar a fer gràcia. Patètic!

Anònim ha dit...

Té un llenguatge curiós el de dalt... ;-)

Anònim ha dit...

Té un llenguatge curiós el de dalt... ;-)

Anònim ha dit...

...GILITARRACRETINIS...amb Nivell C (de Cagot) da catalá...i amb alguna llicenciatura de poc estudi però de molt endoll un cop agenollats davant els gossots de sempre...ca son sagú da la eerrasé...au, au...gilitarracretins...

Anònim ha dit...

eerrasé butiflerots

Anònim ha dit...

Curiós, però igual els gossos, conduirien amb més seny, que moltes persones. I potser, manarien a la ciutat de Tarragona, millor que el que manen ara. Voto per "TARRACOGOSSOSALAJUNFORAALCALDEIMAMONS"

Pau . ha dit...

Terra brut , "terraplen" del fons brut , foscor, coses extranyes... : efectivament , Parking del Miracle.

Anònim ha dit...

TARRACOGOSSOSALAJUNFORAALCALDEIMAMONS 2017, la teva candidatura.

Enfonsem Tarragona a la merda, ja!

Anònim ha dit...

que animal!!!

Anònim ha dit...

TARRACOGOSSOSALAJUNFORAALCALDEIMAMONS 2017

Anònim ha dit...

Anònim de les 10:56, a la merda es a on estem ara, i a Tarragona, l’han enfonsat, tots els pocavergonyes, que estan i han estat a l’ajuntament.
Ara, el que es tindria que fer, seria intentar sortir de la merda, i tirar de la manta, per comprovar la porqueria que hi ha sota.

Anònim ha dit...

Tirem de la manta doncs. Jo m'apunto.

Cal una regeneració de polítics i de sistema.

Anònim ha dit...

No està en les nostres mans el tirar de la manta, només podem queixar-nos com ho estem fen, caldria que fossin els de més amunt els que ho fessin, però també estan massa emmerdats per fer-ho, potser tindrem que enviar un correu al jutge Garzon.

Anònim ha dit...

de quin lloc es la matricula bb-3118-b? ""bb""