25.5.09

CARTA D'AUXILI

Sóc un dels arbres que hi ha al carrer Joan Maragall, aquell que dóna a la Plaça Verdaguer on no se sap si es pot o no aparcar... Us escric en nom dels meus companys del mateix carrer demanant ajuda desesperada i urgent davant les contínues agressions dels conductors que, dia a dia, han aconseguit que ens sentim amenaçats i tinguem por per la nostra integritat física. La darrera setmana hem estat els involuntaris i indefensos testimonis de l’assassinat d’uns dels nostres estimats companys... aquí el veieu mort, agonitzant, durant els 3 inacabables dies fins que no se’l van endur (R.I.P.)

Ens veiem obligats a fer pública la nostra situació davant la no-actuació dels agents de seguretat pública que només procuren per a fer calaix, ignorant la nostra situació de risc vital, i l’egoïsta i prepotent actitut dels conductors que es pensen que no sentim els seus cops i patim el calor dels seus motors.

Ajudeu-nos!!!

Gràcies MARIA per la teva col.laboració !

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que instal.lin defenses de ferro i que la gent es deixi mig cotxe per evitar aquestes coses no es tant difícil, pero si agafen a qui ho ha fet que l'hi facin plantar arbres a la ciutat durant 8 hores diaries i un mes de sanció. Fi del problema.