27.5.09

WC & CONTENIDORS

Fa uns dies que tenim pendent de publicar-lo (disculpes). Aquí va aquesta nova col·laboració d'Albert Saludes:

El nostre ajuntament (sempre atent a les necessitats dels seus conciutadans) aprofitant la implantació de nous contenidors per a la recollida de brossa orgànica, ha proposat la instal·lació d’uns WC. per a incontinents (un col·lectiu cada cop més nombrós) que es col·locarien discretament entre els contenidors destinats al REBUIG, els quals ofereixen el necessari aixopluc per aquests moments de màxima concentració. (Veure foto)

Com és preceptiu, s’han alçat moltes veus de l’oposició, dient que a ells ja se’ls havia acudit, i criticant el fet de que no s’hagi previst un lloc on penjar els rotllos ni l’abastiment diari de paper per tal de que mai no en falti.

En sentir-se injustament increpat per regidors de diversos partits de l’oposició (ja se sap, sempre preparats per a fer llenya) el responsable de l’àrea de sanitat va reaccionar molt alterat i els va engegar amb el clàssic:

”DONCS SABEU QUÈ? A CAGAR A LA VIA!!”

“Doncs a mi, em semblava molt bona, la idea!” diuen que va comentar en Mallol.
Fotos i text: Albert Saludes

6 comentaris:

Anònim ha dit...

...aissó es lu més nurmal en un publachu ca sanomena TARRACAGONA...i da papé ya fam serví als fulls del Diari de Tarracagona i al Més Tarracagona...

Anònim ha dit...

Al tantu amb el Mes Tarraconya, que ancara et rubarien l'ull del cul! dons en uns muments aixins ja se sap que no et pots defensar i aquetus en saben molt de fotre al dèbil

Vientomi ha dit...

Doncs trobo positiu que l'hagin posat en lloc discret, potser abans de les eleccions penjen el rotllo!!!

Tondo Rotondo ha dit...

:-) Gràcies a aquest wc he rigut... bon post!

WC's per tot arreu!!!!

Anònim ha dit...

Si, no està malament, a més dels fulls del diari de Tarragona, podríem posar-hi, la propaganda del president de Tarragona 2017, “tarracojo??????”, si el que es pretenia, amb aquesta paraula, es “encabronar” a la gent, ho ha aconseguit.

Sanvi TGN ha dit...

M'hi cago en aquest post! I mai millor dit ...
La gent que es guarra....