2.12.08

TARRACO MATARÓ SENSE ROBAEntenem que hi haguessin dutxes en la passada mitja marató entre Tarragona i Mataró de diumenge. El més estrany és que alguna corredora anònima s'ho prengués tan a pit que sembla que va córrer Oleguer amunt sense roba.
Com a mínim això sembla.

9 comentaris:

Waipu Carolina ha dit...

Y mira que hay bastantes contenedores para poner la ropa usada!
Eso sí, que esté en buenas condiciones!

Anònim ha dit...

Portalet fa pujada, pero no tanta!

Anònim ha dit...

Pere, de bon rotllo, els que som corredors de fons, acostumem a córrer vestits, i respectem mol per on correm, no crec en absolut, que aquesta roba sigui de quelcom corredor, mes aviat serà de un dels porcs, que acostumen a anar beguts, precisament per aquesta zona, sense que la policia municipal els hi digui rés. Ah!, per si no ho saps, el carrer Portalet, es el que està a l’esquerra, mirant cap dalt, del carrer de la foto.

Pere Tarter ha dit...

Cert, no sé què m'ha passat pel cap...
el carrer era Oleguer!

Anònim ha dit...

Com fa fred, es ficarà malalta sense roba i res de treballar

Unknown ha dit...

Ja han arreglat aquesta barana?

Anònim ha dit...

quina vergonya de mitja marató, comença en un Casino i acaba en un Bingo, per no tenir un pabellò digne a la ciutat, o tenir les instal.lacions hipotecades al nàstic o vergonyoses com el serrallo per no dir Sant Jordi, i el recorregut, el de sempre...espigó i polígon, no es pot ser més cutre. La feina del Fondistes de Tarragona és molt digne i es mereixen un reconeixment per les ganes que depositen. Jo personalment faré les curses de Catalunya sempre que no siguin a la ciutat de Tarragona, em fa vergonya!!!

Anònim ha dit...

Anònim de les 3:55, tens tota la raó en dir que falten instal•lacions, però pots estar segur que els que organitzen la mitja marató, no es mereixen aquesta critica, i si creus que ho faries millor, dona suggeriments per poder millorar-la, i que consti que no tinc rés a veure amb el Patronat d'Esports.

Anònim ha dit...

Les instal.lacions Sant Jordi a full rendiment o unes de noves... Hi ha poblets que tenen millors pabellons i piscines que la nostra ciutat, Tarragona es ciutat de gent que te que marxar per fer esport o anar al teatre.. l'oferta es ZERO.