4.4.09

PENJAR LES SABATILLES

Es diu quan un esportista dóna per finalitzada la seva carrera professional, oi? Llavors, de quin jugador del Nàstic deuen ser aquestos 'kets' ?????

La foto está feta a Enginyer Cabestany, a la cruilla amb Estanislau Figueras...

Atentament: Els vostre company Jordi Sanvisens

Nota de servei: El text i les fotos són de Jordi Sanvisens, a qui agraïm la col·laboració. Aquest cop no m'he pogut resitir i vull demanar-vos que us fixeu bé en les fotos (si cliqueu a sobre es fan grosses). la composició d'aquesta primera és genial ja que sabatilles, semàfor i punxa de les monges fan una vertical gairebé perfecta. I la segona foto... quan l'he vist he pensat que en format postat seria ideal per anunciar els tant cacarejats jocs del meditarrani del 2017, els dels milions d'euros, als quals evidentment també donem tot el nostre suport. Aprofitem per animar-vos a enviar fotos i comentaris a cesarllamborda (arroba) gmail.com

6 comentaris:

zel ha dit...

jajajajaja...

TARANTA ha dit...

LOS ZAPATOS ESTÁN HAY PARADOS PORQUE EL SEMÁFORO TODAVÍA ESTÁ EN ROJO. HAY QUE ESPERAR A QUE SE PONGA EN VERDE PARA QUE HAGA SUS PASOS.

jaka ha dit...

A la cruïlla del carrer Adrià amb la Rambla nova, també ni ha unes de penjades... com ho fan ?

TARANTA ha dit...

CREO QUE LANZANDO LOS ZAPATOS.

Sanvi TGN ha dit...

Hay como 3 o 4 pares repartidos por TGN. Eso son las bandas, que marcan sus zonas!
O más bien que los chavales putean a los compañeros pringaos, porque la mayoria están cerca de colegios

Neus ha dit...

Ara començo a entendre que a Tarragona, de tant en tant, se senti pudor de no-sé-què....és el ferum de les bambes aquestes, que s'escampa com la pesta!!!