10.6.12

Integració residual

La mà subjecta el residu integrat, un pneumàtic de bicicleta.
Placeta de Sant Joan.
Incinerar és car, les dioxines generades un perjdici per a grans i petits. Potser més per la prmera cosa que per la segona s'està duent a terme un pla d'aqueslls pioners en el món mundial. Es tracta d'integrar els residus en escultures d ela ciutat, d'aquesta manera els visitants i turistes poden contemplar els monments des d enous angles amb un clar valor afegit: el de la integració residual.

Aquí un bon amic ens assenyala el que fou el pneumàtic d'una roda de bicicleta, qui sap si d'un ciclista professional. Com podeu veure la roda, des de fa mesos, està plenament integrada en l'escultra que als anys seixanta van dedicar al precurssor en aquest nostrada placeta de Sant Joan.

4 comentaris:

Xavi TGN ha dit...

Mesos? Jo obriria un concurs, a veure qui presenta la foto més antiga d'aquesta càmera penjant allí al mig! No fa ni un any ni dos, no! En fa més! Aguanta Pereira!

Anònim ha dit...

Podeu afinar més en la temporalització? Si fa més d'un any és increïble que cap operari de la neteja o de la brigada no hi hagi passat un senzill cuter.

Xavi TGN ha dit...

Calla! Que em diuen que ja l'han tret! Potser un ciclista en crisi l'ha reciclat, perquè de l'Ajuntament ja m'estranya...

Cèsar Llamborda ha dit...

Ja l'han tret? Amb lo bonic i formoset que quedava!