8.11.08

EL PONT D'ARMENTERA - REUS - LONDRES


Amb tots els respectes i bon humor per la gent del Pont d'Armentera, em pregunto per quin motiu calia fer una indicació amb el nom d'aquest poble al bell mig de l'Avinguda Catalunya.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

És molt senzill. És el darrer poble on arriba aquesta carretera que surt de Tarragona. Alli enllaça amb la C37 que ve del Pla.

zel ha dit...

Posats a fer, acabaríem amb Noruega...o no, vés a saber...

Anònim ha dit...

Menos mal que estos inútiles de la abr part. alta plegan ,más tarde pasare los nombres que han engañado al barrio

Anònim ha dit...

Algunos miembros de la junta de la asociación part. alta.
Orriol Garau de estar enchufado a dedo en unos cuantos sitios publicos la ultima miembro del Senado Ja,Ja me rio
Carros Musteum Bar Gayumbvos, otro que lo han enchufado a cultura en el Ayuntamiento.Me,Me meo Ji.
Pirrar Alias chupachupo Ayuntamiento de Phortera Fuuuuuuuuuuuuuu.
Luego os dire unos cuantos mas de bufones

Carlos ha dit...

No és el que volies anònim ,em sembla que et vas presentar barias vegades i et van donar pel riau i ara vols ser el president de la part. Alta, que ingenu que ets i molt fals

Anònim ha dit...

Jo també vull un carrec, on t'he d'anar

Anònim ha dit...

N'hi ha uns que s'ho monten be o molt be... i la resta a pagar i a callar!!! vista la democràcia prefereixo un Elvis a l'ajuntament que tota aquesta colla de senadors!!!

Vaselina ha dit...

Tu Carlos si es que eres tu y sino meda igual en la época de franco todos los Gais estabais escondidos dentro del armario y ahora sales tu con la boca bien grande que eres Mar....Ten encuenta que la historia se repite y pronto te tendrás que encerrar dentro del armario.ahora que has conseguido un trabajo en el Ayuntamiento a base de vaselina ha sido a través de estar dentro de la junta de la asociación part. alta ,pues te digo que yo ya procurare de que tengas el bar en condiciones y si no chapado

socio ha dit...

El Ferre el promotor Y castellbi el nuvo presidente y ellos son los que os esta ganando la guerra del movimiento en la parte alta hoy estaban los dos junto con otro debian tramar algo no plegueis

Anònim ha dit...

Passa de bressolar-se en plataformes associacions i altres ja ho fa pel seu compte a denunciar el que ha de denunciar

Anònim ha dit...

Com bé ha dit el company, al bell mig de l'avinguda Catalunya de Tarragona hi ha la indicació del Pont d'Armentera perquè tota carretera indica la darrera (o la primera) població de la mateixa.
Potser us hauríeu de preocupar més perquè la carretera del Pont d'Armentera es troba en l'estat en què es troba (malgrat les darreres actuacions puntuals de la Diputació).
Ja és hora que Tarragona deixi de mirar-se al melic i comenci a actuar com una capital provincial i no com una capital provinciana.