1.11.08

INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

En Fernado Garcia ens fa arribar algunes noves fotos d'allò que hi havia abans de l'aparcament intel·ligent, i ens fa aquest comentari:
Te envio las fotos de los restos arqueologicos que se encontraban en el espacio que "ocupa" el mal llamado Parking Jaime I y que fueron destruidos ya ves que usaron maquinas pesadas
De vegades penso si realment mai algú hi ha volgut aparcar cotxes en aquest indret. Foragitat el col.legi públic potser ha esdevingut un camp de pràctiques de com enderrocar restes arqueològiques a cop d'excavadora i explosiu... Però cal pensar bé!
El forat intel.ligent finalment acollirà una sala multicinemes, segur!


Gràcies Fernando!Fotografies de Fernando Garcia.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

esto es verdadero periodismo ciudadano.2

Anònim ha dit...

Que hizo nuestro amigo y estimado señor Albert Vallve famoso conocido como Magi dels Timbals, que por aquel entonces era el responsable de cultura y a más vecino cercano del famoso Parking, y la asociación de vecinos de la Part. Alta que ha hecho y que esta haciendo respecto a este problema, lo ha denunciado a los juzgados esta asociación.Fernando tienes nuestro punto de apoyo tu y tus compañeros, siempre y cuando seamos serios y responsables de los actos.
Un futuro amigo

Cèsar Llamborda ha dit...

Disculpeu doncs les fotos han quedat una mica desordenades...

Anònim ha dit...

Respectant als que els hi agraden les pedres, ja sabem que a Tarragona quan fas un clot surt una pedra romana o grega o fenícia, o etc..
Més valdria que sortissin uns bons bistecs, doncs així es podria donar de menjar al que te gana.