21.11.08

FORAT NEGRE

Algú armat amb un immens tros de vidre ha intentat introduir la seva peça pel forat negre engullidor de vidre. El forat ha resultat especialment petit a l'hora d'introduir-hi la peça i, a causa de la diferència de tamanys, el monumental vidre ha petat i s'ha quedat allà estès durant tot el dia. L'exemple per a tots ciutadans és clar: si la peça és massa grossa, aquesta no hi cap pel forat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

que es tot aixòooo???? no deixeiu que aquest blog sigui com la ciutat!!!!!

Anònim ha dit...

Si escriuen coses que no s'entenen, jo ja no escric més aquí. Pues quina tonteria.

ESPIA ha dit...

QUE PASA WAIPU JOAN QUE ESTAS PRACTICANDO INGLES

Anònim ha dit...

Eh que és aquesta fantasmada. Q ue passa que vols crear l'atenció? Altres blogs van més forts que tu? Això no m'agrada gens. quina idiotada.

Techer ha dit...

anonimo este bloke ya no tiene mas ideas ha kedao blokeao

Anònim ha dit...

Definitivament això no m'ha agradat.

Cèsar Llamborda ha dit...

Ep!

Aquests missatges que hi ha per aquí dalt són una mena d'espam, els envien màquines i es poden elimiar manualment.

Existeix una opció per tal de frenar-los i és el demanar una paraula de pas a tithom que vulgui fer comentaris. Personalment trobo una mica incòmode això de la paraula de pas i el risc de no fer-ho així suposa que de tant en tant et visita un robot i t'omple a missatges "merda".

Si realment us molesten molt ens ho dieu i els eliminem ipso facto. Si no... doncs per aquí queden.

:-)

Destral ha dit...

Cesar que piensas que nos chupamos el dedo o somos gilipollas

Anònim ha dit...

I jo vaig i te haig de creure. Pues va treu els comentaris anglesos d'una vegada

Tecla ha dit...

Dillums vinent, 24 de novembre, als veins de la nova asociacio es reuniràn per distribuir les diferents tasques i responsabilitats entre els diferents membres plantejant-se un model de funcionament que fugi de personalismes i es basi en àrees de treball, responsabilitats concretes i treball en equip. Medi ambient, habitatge, urbanisme, seguretat, trànsit, comerç, turisme, participació, serveis socials, patrimoni, secretaria, tresoreria o relacions amb els mitjans de comunicació són algunes de les àrees i tasques que caldrà desenvolupar. La captació de nous socis/es i la creació de comissions de treball, vinculades a alguna de les àrees esmentades o a problemàtiques concretes, en què pugui participar tothom que ho desitgi són alguns dels objectius que es pretén assolir.

Pere Tarter ha dit...

Perdoneu, sincerament no som responsables d'espams aliens.

Cèsar Llamborda ha dit...

No t'enfadis, Destral :-)