23.11.08

TARRAGONA 2016

Tenim encara possibilitats de ser capital cultural europea el 2016?
Han tirat la tovallola balcó avall els nostres polítics?
Ja sabeu que la barana i el mar no són línies paral.leles?
Que fou primer el mar o el balcó?
Tots aquests misteris i molts d'altres a Tarragona 2016, un bloc cultural i europeu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Evidentment que no tenim possibilitats, amb la cultura que tenem, on anem? Qualsevol que vegi com es circula per la ciutat es pot comprobar que l'arrogància, incívics i altres comportaments son els que realment destaquen a la nostre ciutat!

Jordi Ferré ha dit...

El grupo motero Eutyches Tarraco Imperial damos el pésame a los familiares y llegados, y reindivicamos que a toda esta gentuza, asesinos violadores, y kamikaces de la carretera la máxima pena CADENA PERPETUA

Anònim ha dit...

Del tema motero, és molt trist, i a sobre un policia local. Cal que la gent entengui que un cotxe no et dona cap dret a provocar, picar-se, exhibir-se, i altres comportaments que poden provocar accidents i menys quan se sap que ningú vigila, ni urbana ni mossos ni picolos ni res, i a sobre la justicia no pot fer res... doncs una mica de SENY SI US PLAU.

La esquina del politico ha dit...

Mano dura es lo que necesitamos en este país al culpable hay que castigarlo con la máxima pena y con esto estoy con el grupo motero Entyches cadena perpetua a este asesino y a todos que se demuestre que han asesinado a alguien y espero que todos tomemos conciencia de lo que esta ocurriendo últimamente en nuestro país.
Mi Máximo pésame a las familias de los motoristas muertos
Tarragona

Jordi Ferré ha dit...

No es quan els nostres estimats polítics van a començar a caure en el compte que estan aquí per a servir i ajudar al ciutadà, i no per a fer de l'Estat una empresa rendible. Senyors polítics, l'Estat està per a servir, no per a donar dividends.

Tondo Rotondo ha dit...

Què ha passat amb les motos? M'he perdut algo?