18.7.08

APARCAMENT MOLT INTEL·LIGENT

En Fernando Garcia ens envia aquetes fotos de davant de l'antic Escorxador. Modestament penso que si es van carregar les restes arqueològiques va ser per un motiu: Com que ja som Patrimoni de la Humanitat, per que conservar més restes?
És com aquell esportista que assolida la meta penja les botes?

Gràcies Fernando per la teva aportació!

15 comentaris:

Eutyches ha dit...

Aqui la culpa la tenim tots els veïns,ja no teniem que consentir que enderroquessin el col.legi Jaume I,ja que es podien realitzar moltes activitats.Com és possible que s´hagi consentit carregar-se aquest patrimoni.No hi ha un munt d´empreses que s´hi dediquen al tema de l´arqueologia.Es que tothom en aquesta ciutat fa la vista gorda i s´amaguen les veritats?

Té la mà Maria - Reus ha dit...

qui és carrega un patrimoni, és carrega l'história d'una ciutat, hi ha gent per menys a la presó

BLAS ha dit...

Quien subvenciona estas empresas de Tarragona de arqueología ,que hacen la vista gorda en un montón de cosas, tienen que haber tantas en una ciudad tan pequeña, o supuestamente es una tapadera para enriquecerse alguien. Que venga la fiscalia anticorrupción y que investigue.Cuantos encargadillos y encargadillas están enchufados desconociendo el tema ,quienes son los padrinos
ARRIBA ESPAÑA

Tondo Rotondo ha dit...

Cal fer memòria de la vergonya que va suposar la construcció de Parc Central a sobre d'una basílica paleocristiana i una zona arqueològica de primer ordre per a Tarragona. L'Ajuntament, el Departament de cultura i els diversos llepaculs empresaris i empresariets van donar carta blanca a la ignomínia.

Poderoso caballero es don dinero

Blas, a quina hora arriba espanya?

BLAS ha dit...

La hora llegara cuando empiecen a cerrar estas empresas piratas de arqueología que tenemos en Tarragona, a los trabajadores les pagan una miseria y me gustaría ver a mas de un cabecilla a la cárcel por no controlar las desgracias que se han hecho
ARRIBA ESPAÑA

capita manaias ha dit...

i si podeu miereu aquest antic blog:

http://corrupciontarragona.blogspot.com/

sobre tot el que realment va passar al parking de jaume 1er.

Anònim ha dit...

Que chanchullos tienen estas empresas de arqueología que hacen la vista gorda, gracias BLAS por sacar el tema de los ARQUEÓLOGOS lo comparto contigo pero con todo el respeto no comparto el A...... E.......INVESTIGACIÓN A LAS EMPRESAS DE ARQUEOLOGÍA DE TARRAGONA

Anònim ha dit...

PARC CENTRAL = VERGONYA

Visiteu la gran troballa arqueològica al pàrquing...

Arqueòlegs còmplices de la destrucció arqueològica que se'n vagin a treballar de polític i deixin de rentar-los la cara.

Retirada del titol de patrimoni de la humanitat JA

Anònim ha dit...

No us hi trenqueu tant el cap: això passa a tots els estaments de la nostra ciutat, país, estat i més enllà...

Les persones, tristament, som ambicioses i sols mirem pel nostre benefici particular. Això, sumat al "estat del benestar" que fa que ningú tingui ganes de prendre's feina en controlar el que fan el coi de polítics perquè ja tinc la playstation, la tele plana i el futbol, fa que els polítics cada dia facin més el que els peta, i cada cop hagin de patir-ne menys les conseqüències.

Si al final tindran raó els de 'con Flanco vivíamo mejó'...

Xavi.

Anònim ha dit...

El patrimoni de la humanitat es directament proporcional al repartiment de les peles entre la gent asociada al consistori. per veure quatre pedres brutes o que s'ompliràn de merda prefereixo no tenir-les.

Anònim ha dit...

Arqueòlegs còmplices

Algune sempreses d'arqueologia realment estan contriuïnt a documentar el tema i tal pasqual però també a la destrucció del noste `patrimoni, auspiciada per polítics i els poders fàctics amants del diner.

Escarni, tarragonins!

trabajador despedido ha dit...

Que sea hecho de aquella tienda que havia en la calle mayor que vendían objetos de la tarraco romana .que empresa de arqueología había detrás, que unos cuantos trabajadores se manifestaron enfrente de la tienda ,para pedir un sueldo digno

Anònim ha dit...

Aquesta empresa que venia souvenirs al cr Major està clar que tenia els salaris de l'època romana, sense actualitzar...

Visca!

PLAÇA DE LA FONT ha dit...

TANTO PATRIMONIO Y TANTA OSTIA CONSAGRADA PERO AL FINAL EL QUE PAGA MANDA.
USEASE CLIENTE O CONSISTORIO DE TURNO.

Anònim ha dit...

si els romans aixequesin el cap s´en fotarien un fart de riure de conservar les seves reliquies, ells ho arrassaben tot o aprofitaben els que els hi servia no ho guardaben per fer bonic o perque roma els hi dones una subencio.