24.7.08

RALLY TARRAGONA 2016


MAYKA NAVARRO
BARCELONA
Multimilionaris o cutres que no poden invertir més de 200 lliures --uns 255 euros-- en un automòbil vell... Els participants a la Barcelona Bangers 2008 han estat els últims de topar-se amb els mossos de la carretera.En aquesta ocasió, els automobilistes no circulaven en les sensacionals màquines de la Gumball 3000, el ral.li dissenyat per a excèntrics acabalats que va comptar en la seva última edició amb la participació de dos Bugatti Veyron, un cotxe de 1.001 cavalls i més de 400 quilòmetres per hora de velocitat punta. Els corredors de la Bangers 2008 no podien gastar més de 200 lliures en la compra d'un vehicle que, posteriorment, havien de personalitzar per a l'ocasió... i resar perquè aguantés els prop de 1.700 quilòmetres que separen la ciutat francesa de Calais, no- més sortir del túnel del canal de la Mànega, i Barcelona.
(Llegiu la notícia sencera d'avui a El Periódico)
Amics i amigues del Tarragona 2016, ha estat llegir El Periódico i trobar-me de cara amb aquest vehicle a la Rambla Vella. Sembla ser que la cursa era Calais -Barcelona - abandonar el cotxe i tornar amb avió a Londres.
La pregunta és, què feia aquest xavalito a Tarragona???????
Buscava lloc per a aparcar?

2 comentaris:

pau ha dit...

quina troballa noi

Anònim ha dit...

Curses? nomès cal estar 5 minuts en qualsevol rotonda de la ciutat o en carrers com Vidal i Ballester os garantitzo que pilots experimentats no son capaços de fer el que fa molta gent amb un cotxer sense preparar... com que a les autovies s'ha d'anar a 50 o te facturen, la gent corre a trams per la ciutat bruta pero neta d'urbanos, algú sap on estàn durant el dia? durant la nit dormo i es més fàcil que s'escaquejin...