18.7.08

INTER_FRANCOLÍ

L'esperada interconnexió de xarxes finalment es durà a terme des de Tarragona i el sofert Francolí acollirà una canonada que durà la seva sabrosa aigua de boca als nostres estimats amics barcelonins.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Tarragona fa fàstic!!!

Pregunto, si el Ballesteros visquès a l'Avinguda Argentina, també la netejarien cada dia com el carrer on viu ara? perquè he pogut comprovar que l'hi netejen cada dia... desprès diuen que no tenen prioritats, recordo que també es va follar la zona azul per a que les seves amistats no tinguin que pagar quan el visitin... és igual de fastigós que el Mallol. per mi son tal para cual.

Anònim ha dit...

On viu ara en Balles?

Anònim ha dit...

Quan llegeixi això que t'ho digui...

Anònim ha dit...

Fastigòs! així es pot definir l'estat que te aquest riu entre els ponts de Santa Tecla i Ctra València, amb unes aigües fecals taponant el pas i generant unes pudors insoportables, aixì com un niu de rates i mosquits, si tenim plagues ens les mereixem i responsables sembla que ningú, però inagurar be que va vindre l'amiguet montilla company del nostre "alcaldable" i ara que s'ha de cuidar i mantenir, que? i la brigada de intervenció inmediata on és? és clar deuen estar de baixa per depresió, pobre gent la que les ha caigut, però portem 8 anys de fàstic darrera fàstic a la ciutat, que volem?

Anònim ha dit...

cada dia veig més gent corrent per la vora de gespa al costat del camí...fent un surquet per a poder correr sense enterrar-se en cap socavón del tamany dels del AVE, em fa molta pena i molta vergonya perque els turistes foten una cara quan ho veuen que fan fotos per compartir-les del cutrerio de la ciutat, tant costa arregar-ho? despres voleu que la gent participi a les curses de Tarragona...la mitja maratò del Vertedero per exemple, cursa que acaba en un bingo i no hi ha dutxes amb aigua calenta, i tampoc no tenim instal.lacions esportives a la ciutat i les que tenim es diuen Sant Jordi (si les que estàn abandonades a l'Avinguda Andorra, molta gent passa per allà i no saben que és). Quan el nàstic fracasa i altres esportistes de la ciutat triomfen me n'alegro molt... perquè es un despilfarro això del futbol i els altres esportistes poden dir que s'ho han currat d'allò més be.... Sr, Alcalde no està molt lluny d'aquesta foto vagi a fer un tomb com se l'hi demana per aquest blog...te la ciutat pitjor que els d'abans i això passarà factura.