26.7.08

NINGÚ NO N’ÉS RESPONSABLE?

Els què un bon dia van ser la il·lusió d’algú, ara rauen abandonats prop del Tanatori (casualitat?). Ja han acomplert el seu cicle. Ja ningú no els vol, però, qui n’és ara el responsable de treure de la circulació aquestes ferralles?
L’Ajuntament, mitjançant la grua (pel que es dedueix de l’enganxina que duen) ja ha fet la seva feina, segurament, degut a que els seus propietaris els van abandonar. Els tallers mecànics que hi han per la vora, sembla què alguna cosa i tenen a veure, però el cert és que cada dia que passa, el seu aspecte empitjora, fins que un bon dia desapareixen. I tornem a iniciar el cicle; desapareixen i n’arriben de nous. Bé, això de nous és una manera de dir-ho.
Ni uns ni altres tenen cap dret de deixar encara que sigui provisionalment, aquests munts de ferro i plàstic al carrer, doncs a més del trist aspecte que ofereixen, es converteixen en “magatzem” d’alguns sense sostre i quan els buiden, són un cau de brutícia, escarabats i rates.
Caldria demanar responsabilitats, doncs segur que algú s’està passant les normes de convivència per l’arc de triomf.
Fotos i text: Albert Saludes


5 comentaris:

jaka ha dit...

I pensar que hace unos años fue mi locura (fueron la locura de alguien-tango).

(;D

Anònim ha dit...

Cal contrafatr un pedagogus mallolensis perquè tornem tots al senderi.

Mallol, l'esperit del tarragonisme més tronat

Anònim ha dit...

La Brigada d'intervenció inmediata està formada per 17 persones entre operaris, tècnics i personal administratiu. El material consta de 4 camions, 2 furgonetes, 2 'dumper' -vehicles de manteniment-, generadors, talladores, formigoneres i un equip de reparació asfàltica.

Els ciutadans que vulguin informar de qualsevol tipus de deficiència de la via pública ja ho poden fer al número de telèfon gratuït 900 200 274, que estarà obert les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. A més, els ciutadans també comptaran amb un suport informàtic en el que podran consultar a través d'internet els informes periòdics de les reparacions i les millores que s'han fet.

L'execució dels treballs més urgents s'iniciaran en 24 hores, els urgents començaran en tres dies i els normals en deu.

Anònim ha dit...

És bo saver que l'Ajuntament compta amb tot aquest equipament. Però jo m'inclino més a creure que la responsabilitat d'aquests cotxes que tant sovint decoren aquest carrer, ha de ser dels tallers mecànics, els quals els deuen aparacar "provisionalment" al carrer tot esperant que el client (o Cia. asseguradora) aprovi el pressupost, i quan el propietari el considera "car", llavors, aquell vehicle "ja no pertany a ningú". El resultat és aquest.

Cèsar Llamborda ha dit...

La brigada ràpida podrà retirar aquests cotxes de forma ràpida. Estic molt content de què així sigui. S'han acabat els cagallons, le spapereres trencades i els nyaps diversos!

O potser no?