30.7.08

XARXA ROSAMentres esperem que acabin la necessària tapeta de la plaça de toros, els vianants podem gaudir d'aquesta espectacular xarxa rosa que l'envolta.

Jo la deixaria per sempre.

Fa del cosu taurí un lloc més fraternal.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo per si les mosques anirè quan hagi passat 1 o 2 anys de la inaguració, si a Tarragona les rajoles de les voreres es mouen i són a terra no vull pensar que aquestes coses tinguin totes les garanties. O esperarem a que algú dictamini que s'ha de tornar a fer per no perdre la tradicio de refer les coses per segona o terçera vegada, com carrers gasometre, plaça de joan baptista plana, (el carrer també es va fer dues vegades), o la mateixa Rambla nova a la part reasfaltada. que s'haurà de torna a deixar enrajolada no?

Anònim ha dit...

felicitats, ja us han muntat la Brigada Rápida. Ara tindran un tio mirant aquest bloc cadad dia i apa.

Cèsar Llamborda ha dit...

Anònim de les 12:50:

Acabo de llegir la notícia... ens podríen llogar a naltrus directament. Ara els amics de la brigada podran tebalalr millor!

En tot cas les fotos dels inspectors són benvingudes :-)

Anònim ha dit...

perquè tant desplegament de telefon gratuit i de fer arribar fotos...NO ES LA SEVA FEINA? el que s'ha de fer es un blog del abans i despres de les coses que s'han d'arreglar i si ho han fet. i que estigui publicat, qui em diu a mi que s'amaguin com fan els urbanos amb un presupots molt més elevat?

Anònim ha dit...

Profund i atemoridor comentari el del ANÒNIM 11:22 AM, del tot cert; amb una rajola mal col·locada hi pots ensopegar, però un sostre retràctil et pots quedar aplastat. Si s'utilitza el tradicional control de qualitat que a la resta d'obres urbanes, jo també m'espero un parell d'anys a què es cosolidi abans d'entrari (per a veure els castells, eh?)
Fora les corridas!

Albertus Magnus

Roger de Llúria ha dit...

L'Ajuntament us podria finançar el blog i fotre al carrer els dropos de la brigada