8.7.08

DESAPARICIONS URBANES

S’estan produint una sèrie de desaparicions molt sospitoses a la zona del Passeig de Sant Antoni. Al mateix passeig, han desaparegut gran quantitat de bigues del rafal del mirador. Una mica més avall, al parc, s’ha volatitzat el WC públic. Consultats els contactes del món de l’hampa, diuen que aquests dos casos només son de “preparació”, doncs hi ha previstos cops encara més forts. S’especula amb possibilitat de que la propera desaparició sigui d’un element de pes:

l’edifici de l’antic Hostal del Sol!

Fotos i text: Albert Saludes

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla mentira que passin coses com això. Que està passant en aquesta ciutat fastigosa? Que fa l'Ajuntament al respecte? Hi ha algun interés econòmic per a que es destrueixi tot?. S'ha de fer alguna cosa inmediatament i aquestes fotos haurien d'anar també directament als responsables de que això s'arregli. A veure que es pensen. Tots són una colla de "fardachos" i només estan per a fer el "vago". A treballar amb pic i pala els fotria jo. Feu el favor d'arreglar aquests desperfectes ja!!. Ah per cert Albert Saludes, fantàstiques fotos, enhorabona i salutacions.

Blas ha dit...

El visible y conocido estado de abandono crónico y la falta de inversiones públicas, tanto municipales como autonómicas, para mejorar positiva y establemente la convivencia y favorecer el desarrollo vital digno, armónico y equilibrado de la dinámica y creciente población que habita al barrio
ARRIBA ESPAÑA

El ojo ha dit...

Quienes son de la asociación de vecinos son todos realmente del Casco Antiguo, que político o políticos la manipulan

Anònim ha dit...

ESTE BARRIO DECAE, QUIENES SON LOS CULPABLES, MONTAROS LOS VECINOS UNA ASOCIACION Y PONEIS LOS PUNTOS SOBRE LAS IS A LOS POLITICOS HAY QUE DENUNCIAR.

SanviTGN ha dit...

Aixi es veuen els focs millor, que no ho veieu?

Té la mà Maria - Reus ha dit...

ostres el Blas diu Arriba Espanya i l'Epi que diu ?

aquest edifici sempre em recorda la pel.lícula Els Cazafantasmes aquell edifici tètric que hi havien les forçes del mal

salutacions

Anònim ha dit...

A mi el què em fa por, és que si li agafen afició a "donar cops" d'aquesta mena, qualsevol dia desapareixen el Roger de Llúria, "els despullats" o la font del Centenari. No vull ni pensar-hi.

Albertus Magnus

Noelia ha dit...

Enhorabona per la imaginació de tots aquests escrits

Anònim ha dit...

Continuant amb les desaparicions, les properes poden ser les restes de la Plaça del Forum,(perquè estan molt gastades), la Necropolis, (quina llàstima de terreny per fer un parking), la Capçalera del Circ,(des del local de la Jove no es veu el mar), les fonts de la Plaça de les Cols(cal estalviar aigua en època de restriccions), ... i aixì fins que aquesta ciutat sigui un desert de ciment tot cofoi, per ecabir-hi cotxes i pàrquings.
SaluT!