28.7.08

PLACA SOLAR I ESTELAREls panells solars de la Rambla Nova no aprofiten l'energia de la radiació solar ni generen cap tipus d'electricitat. La seva utilitat és, doncs, extraordinària, ja que també es poden fer servir de nit.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

EN PLENA RAMBLA NOVA!!!!!!!! CADA FOTO D'AQUEST BLOG EM TRASLLADA A LA FOTO DE L'ALCALDE.

david ha dit...

més d'un d'aquesta ciutat si que estan estelats i ben estelats. Aquesta és la feina de la brigada ràpida? Vaya pues, anem bé. Apaga y vámonos

Mallolàs ha dit...

Tarragona cada dia em fa mes fàstic

Sandra ha dit...

Deu ser per estalviar

Anònim ha dit...

no sé pas que deuen estalviar...

Anònim ha dit...

La Brigada d'intervenció inmediata està formada per 17 persones entre operaris, tècnics i personal administratiu. El material consta de 4 camions, 2 furgonetes, 2 'dumper' -vehicles de manteniment-, generadors, talladores, formigoneres i un equip de reparació asfàltica.

Els ciutadans que vulguin informar de qualsevol tipus de deficiència de la via pública ja ho poden fer al número de telèfon gratuït 900 200 274, que estarà obert les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. A més, els ciutadans també comptaran amb un suport informàtic en el que podran consultar a través d'internet els informes periòdics de les reparacions i les millores que s'han fet.

L'execució dels treballs més urgents s'iniciaran en 24 hores, els urgents començaran en tres dies i els normals en deu.