10.7.08

MERCADET AL POLÍGON FRANCOLÍ

El mercadet dels diumenges es fa entre setmana al Polígon Francolí, amb una diferència: el material és del tipus self service.
Passegeu i gaudiu, i si us abelleix podeu fer-ne ús de franc!
Aquí veiem la para dels amics Jordi, Sergio, Pedro i Sebas, com indica el rètol pintat a la paret (cliqueu damunt la foto per ampliar).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

la neteja i el civisme brilla per la seva absencia.

Anònim ha dit...

si la city està com està no espereu millores als polígons que donen de menjar a tants incívics (començant pel consistori).
No es prou sospitòs que durant 6 anys la ciutat estigui a veure qui fa la foto definitiva en aquests temes? voleu dir que és una estràtegia de captació de vots de càstig per a continuar prenen el pel? algú que es sociòleg ho va estudiar i potser caldria publicar aquest estudi, fet a la nostra ciutat abalat per la unió europea. Mirant una estadística de la ciutat pitjor valorada turísticament es va trobar la nostra ciutat "evidentment" i no hi ha cap precendent semblant, que no sigui amb trama de contrucció, que si no fos pel canvi de consistori s'haguès titulat "tarnallí trama poum poum"

Anònim ha dit...

No cal anar tan lluuuuny: passegeu pel Casc Antic - Part Alta - La Cate qualsevol dia, a qualsevol hora: la zona entre carrer Cavallers i Major FOT CAGAR DEL FÀSTIC.

És un continu abocador d'andròmines,impressionant!!! Sofàs, teles, matalassos, mobles... a diari!!!

No sé d'on s'ho treuen, sembla una mudança permanent!!!

Xavi.