23.7.08

ATAC AERI

Passejar per la Rambla Nova -quan el mercadet ho permet- és tot un acte de civisme doncs els passejants -a mode d'escuts humans- impedeixen què les cagarades de colom embrutin el terra.

Vegeu aquí l'espatlla d'un d'aquests herois anònims.

4 comentaris:

zel ha dit...

A la Rambla nova, al passeig Vicençbou de Torroella, a la rambla de Figueres, a la de Girona, i sota les moreres de la plaça del meu poble... Mal de molts...

Anònim ha dit...

De res serveix si l'escut humà després és el que és el menys cívic i destrueix la ciutat i els seus parcs embrutant molt més que la pròpia fauna urbana. Parc del Francolí, cada dia pero cada dia uns bretols fan us de les taules i les deixen totes plenes de les restes que han generat, a 4 metres tenen paperera, res ja ho replegarà algú, al mateix lloc al parking la gent aparca d'oida trencant totes les fustes... i buidant la brosa dels cotxes a terra...aixo son atacs i no els dels coloms.....

Anònim ha dit...

Anònim... tens raó! T'ho diu un altre anònim que s'ho passa bé fent una mica d'escaqueig de la feina visitant aquet bloc.

Pobre home, no t'hi vulguis trobar així de cagat....

Són les 9:17... ja falta menys per a les 15:00!

Anònim ha dit...

anonim de les 9:17, sembla que pensis que també m'escaquejo ...qui t'ha dit que treballo? soc jubilat ja he treballat prou per aquesta "sucietat"