21.7.08

SEGELL DE QUALITAT

El segell de qualitat de la guàrdia urbana, és el detall que ens demostra com de curosos són els nostres operaris alhora d'assenyalar al poble el que ha i no ha de fer... pel que fa a l'art d'aparcar. I lo més original... les tripartides banyes de la senyal... que malgrat la sempre superable normativa s'aferrena l'arbre, estimant-lo apassionadament.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és el que s'anomena "xapussa amb denominació d'origen contrastada" no podia ser d'un altre manera, cal veure si el numero d'acta està ben escrit 08000222 es massa difícil per a segons quins funcionaris del consistori

Anònim ha dit...

I el qui ha fotut el celo ha tapat el núm! DROPOS CUTRES , com el pedagog Mallol

Anònim ha dit...

El mallolisme ataca els guardians de l'ordre?

Anònim ha dit...

MALLOL que no et volem!!!!! plega i deixa que gent competent que intenti (si més no) fer la feina que tú no fas. Dropu, ets un frau i un traidor com t'atreveixes a fer conferències de la ciutat quan vas signa un POUM que expropiava un centenar de famílies de casa seva!!! per mi ets un genocida...

Montse ha dit...

Anonim,t´has passat una mica,el Mallol no és un genocida.Simplement és un llepaculs(com molts)que fan el qu sigui per un lloc de treball en el que cobren una millonada.

Anònim ha dit...

Poum a Tarragona és terrorisme inmobiliari, agradi o no, afecta famílies que han pagat casa seva treballant, no com aquest "gamerús" que insulta als veritables "payasos" cagant tot el que toca. El que hauria de fer és desaparèixer i no fer conferències de la ciutat, prou bruta la tenim com per a qualsevol pugui vendre la moto, hi ha gent qualificada que gent com ell no deixen que facin més per tarragona a tots els nivells que ell no té.

Cèsar Llamborda ha dit...

Intentaeu no insultar al personal. És pot dir lo que vulgueu sense perdre les formes...

PEDAGOGUS ha dit...

No sóc pedagog, i ara encara em cauen pitjor els pedagogs... després del mallolus pedagogus... vull dir.

Anònim ha dit...

Mallol ara els ajuntaments ja son solidaris amb el circ, busca feina per algun d'ells, encara que sigui per la foto de l'anunci.

Anònim ha dit...

No denigrem els pallassos... Mallol és un altra espècie de bufó.

Anònim ha dit...

MALLOL NADAL ORTIZ I MARTORELL m'alegra saber que el vostre POUM s'ha mutilat per a que les famílies a les que volieu deixar sense casa estiguin tranquiles. a cadascú de vosaltres espero que sigueu feliços com el els creadors del terrorisme inmobiliari a Tarragona i espero que els vostres partits estiguin molts anys fora de l'orbita política de la ciutat per Traidors si aquest alcalde ho continua fent malament potser surt a compte tenir-lo més anys amb la ciutat feta una merda abans de plantejar-se que torneu.