24.7.08

LA ROJA FA ESTIU
Tovalloles
arrebossades a
l'Arrabassada...
fa estiu
***
Això vol dir que estem molt contents per la victòria de la selecció espanyola de futbol?
(Todos con la Roja?)

9 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

sambleu napolitans !!, que no està prohibit penjar roba pels balcons

Anònim ha dit...

que bonita la calle caballeros con la roja. Ahora solo falta la gualda...
josemari

Tondo Rotondo ha dit...

La normativa de civisme prohibeix estenddre la roba pels balcons, però no diu res de fer-ho a banda i banda de carrer, i menys quan qui ho fa és l'excel.lentíssim.

Quan ho fan ells és art, quan ho fa el poble és incivisme.

Carall de vocabulari políticament correcte!

Metis ha dit...

original, dona vida al carrer. no os queixeu tant...

petons

Anònim ha dit...

Quin Fàstic, al que s'hagi penjat la medalla que el penjin també... cutreeee i sobretot freaky!!!! uf sort del blog! ja no trepitjaré aquest carrer...!!! Es pot interpretar veritablement com PSC al poder!!!! La Roja!!! o Llocs olímpics de la Xina!!!! serà posible maltractar la ciutat d'aquesta manera. Amb els panels de l'expo-titànic volant per la ciutat i amenaçant a tot el que passa aprop ja tenim prou!!!!

Anònim ha dit...

"Tovalloles arrebosades a l'Arrabassada... fa estiu"
això de la cultura a Tarragona és complicada...buscar espais per fer cultura es com buscar-los per fer esport, una ciutat on tots dos sectors estan amargats... però que podem esperar de la ciutat amb més edificis abandonats o instal.lacions per a ngomos o pitufos... No podem treure pit parlant de la nostra ciutat i per això ja fa temps que passo olimpicament d'ella i si vull algo d'aquestes disciplines marxo a Reus, Barna o fin i tot Madrid... no deixarè ni una pela aquí, "boicot a la city" perquè a sobre d'espais petits de 400 persones les entrades volen fer recaptacions com si anèssin 5.000 persones. Tarragona tens el que et mereixes, gracies a la gestió dels darrers 6 anys. els d'abans van denigrar però aquestos continuan la denigració.

colors_de terra ha dit...

la idea es bona, convetir els carrers de Tarragona en una gran obra d'art a l'aire lluire amb propostes sorprenens, ara que això de les tovalloles és una frikada d'un parell de nasos, pero bueno mai plou a gust de tots, i tan si es fan coses com si no, sempre hi ha algú que l'hi molesta o possa el crit al cel. Espero que en un futur Tarragona sigui exemple de tolerància i civisme i respectem una mica les propostes populars sense aquesta obsesió de retrogrades que tenen alguns veïns que sembla que els hi molesti tot tan si es una obra maca o una performans de pseudoartistes com moltes de les que tenen vot a aquesta ciutat, pero en general està molt bé això de fer i generar una ciutat viva... sorprenent (en el bon sentit) i mágica pq la nostra ciutat no te la culpa d'alguns especiments que corren tan a les habitacions de l'ajuntament com per els carrers. lo dit visca Tarragona!

Anònim ha dit...

els carrers de Tarragona són una obra d'art patrocinada pel consistori... jo de vegades les fotu a casa meva al w.c.

Anònim ha dit...

tots amb el tinto de la rioja