21.7.08

UN ALTRE APARCAMENT INTEL.LIGENTEncaixar 7 cotxes a la plaça d'en Rovellat requereix traça i intel.ligència.
A Tarragona fem els aparcaments ben intel.ligents, que no es digui!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

quin lloc més guapo per fer-ho peatonal i col.locar una terrasseta o algun restaurat fashion. Volen fer peatonal la rambla havent-hi llocs així...

Anònim ha dit...

Aconseguirà l'Ajuntament peatonalitzar el casc antic?, com diu la cnçó, "lo dudo, lo dudo, lo dudoo..."

Pili ha dit...

En quant a l'aparcament a tarragona es i sera sempre un desastre. No es pot fer-hi gran cosa més

chupachup ha dit...

Alquilar un parking y si no os compráis uno ,o no tener coche

Anònim ha dit...

quin bon lloc per fer un jardí i plantar arbres (activitat en extinció pel consistori)

Dubhe ha dit...

Es vergonyós que en la majoria de centres històrics de les ciutats catalanes, només és pugui aparcar en les zones habilitades, com en afecte hauria de passar aquí en tot el casc antic de la ciutat, i així ho indiquen algunes senyals ubicades en les entrades del centre històric. Però pel contrari deixem embrutar plaçes,carrers de vianants,zones de oxigenació, per impactes visuals dels cotxes aparcats, dificultant en molts cassos l'accés de persones amb problemes de mobilitat, a vehicles de urgències (ambulàncies, bombers, brossa, etc), desqualificant de totes totes, la zona, como a zona de vianants, de passejades tranquil.les per carrers i plaçes històriques, de no tenir por que una moto o cotxe et pogués atropellar, i on les criatures poden caminar sense por.

Anònim ha dit...

quina reflexiò més profunda "dubhe" això a tarragona es un guió de "ciència ficció" no perdis els somnis que almenys no paguen impostos.