14.7.08

EL MÈTODE URBANU

A voltes les coses sópn senzilles com la vida mateixa...
El "mètode urbanu" corrobora aquest pensament.
Deixem-nos de complicacions i apliquem el "mètode urbanu" de tapar senyals també en les nostres intimitats emocionals.

7 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

ostres !!! com em recorda "el cruzado màgico"

Anònim ha dit...

Tornem altra vegada amb les videocamaras. Lo de les videocamaras d`un particular es excesiba i discriminada, que pot arribar a ser un mecanisme de control obssesiu dels veins,advoco per una major presencia policial,i si no estic de acord en les mobilitzacions.

zel ha dit...

Calla, calla, que quan vaig a cole, pel camí hi ha un reguitzell de senyalls, tapats amb un plàstic negre(sembla de bossa d'escombraries industrial) i assegurat amb cel-lo d'aquell d'empaquetar, que ja em diràs...

Petons!

Anònim ha dit...

Ai Mallol... recordo quan se't va encastar un orinal al cap i tons pares et van fer anar l cole amb l'orinal... Ara de pasta no te'n falta, millor que orinals.

Anònim ha dit...

No ho han penjat els urbanos, ho ha fet algú altre, els urbanos no baixen del cotxe ni per .... no us penseu que s'han currat una feina.

Mireu com està l'avinguda argentina per les obres del Corte Ingles, va tenir que anar la Guardia Civí per avisar... ni els mossos ni els urbanos han estat a l'alçada, uns perque no curren i els altres que ho veuen cada dia desde la pressó diuen que no es feina seva... però aquí tots cobren dels nostres impostos... jo faria una crida a no pagar el ibi massivament fins a bloquejar els sistema de recaptació de l'ajuntafems i que no puguin ingressar una sola pela més. EM FA VERGONYA VIURE A TARRAGONA I CADA COP MARXO MÉS A FORA PER INTENTAR DEIXAR LES MENYS PELES POSSIBLES EN AQUESTA CIUTAT. JO NO MARXO PERQUE SEGONS QUINA ANARQUIA EM VA BE PER BENEFICIAR-ME PARTICULARMENT... TINC EL MATEIX EGOISME QUE ELS CONSISTORI PERÒ EN SENTIT CONTRARI.

Anònim ha dit...

l'Avinguda del corralito = Avinguda Argentina.

Anònim ha dit...

Quan fotin la presó aterra qui hi construirà pisos????

Que ho faci una empresa publia i i tornin diners als ciutadans!