22.2.09

A COPS D'ESCOMBRA

Mani qui mani, mana Focsa. Els nostres sempre atents governants, siguin del partit que siguin, procuren que el populatxo no ocupi el carrer i se'n torni prest a casa a mirar teleporqueria. Gairebé a hòsties finalitza doncs la rua de Carnestoltes: una mentideta més durant la qual els nostres governants ens fan creure que el carrer és nostre, per tot seguit fer-nos veure que és d'ells: dels aspiradors de confeti.


9 comentaris:

Pep ha dit...

En sóc testimoni. És super heavy: són uns cabronassos.

Pep ha dit...

En sóc testimoni. És super heavy: són uns cabronassos.

Anònim ha dit...

El que no fan cada dia i surten a fer-se els herois, no tenen collons de netejar sota els ponts de l'Eroski, jo no dic que no ho facin un dia com carnaval però tampoc cal fer fora la gent que està a les voreres tranquil.lament amb tot el seu dret del mon.

Anònim ha dit...

Tot és imatge, com hi ha públic llueixen. Al dia a dia: uns ineptes

cupaire ha dit...

PSOE=ERC=CIU=PP

Tots són iguals, potser per això m'agrada la CUP

Anònim ha dit...

que vengan a limpiar la Parte Alta

Anònim ha dit...

Suspensió de la revetlla del Carnestoltes a Tarragona
Oriol Vázquez i Tarrida | Tarragona

Responsables de l'Ajuntament de Tarragona van decidir suspendre a les 02'15 de la matinada de diumenge la revetlla de la nit del Carnestoltes quan l'orquestra Girasol ni tan sols havia fet el primer descans, sense donar cap tipus d'explicació a ningú. Quan tot semblava indicar que els membres de l'orquestra feien el seu descans, en realitat el que feien era recollir el seu material. Des de l'Ajuntament havien donat ordres de suspendre l'acte. Quan es va començar a rumorejar aquest fet, hi va haver persones que es van dirigir als responsables de l'ajuntament al palau firal per demanar explicacions, ja que els que érem dins, havíem pagat una entrada, i molts no hi vam estar més de 30 minuts, i sense cap tipus d'explicació prèvia, se'ns convidava a deixar les instal·lacions. A dia d'avui, tots els joves als quals se'ns va deixar tirats al carrer la nit de Carnaval, encara esperem una resposta per part de l'Ajuntament de Tarragona sobre tal situació. Volem una explicació sobre la nefasta gestió de l'organització de l'acte, una explicació de per què se'ns va fer fora del recinte sense donar-nos cap explicació, una explicació de per què la senyora Sandra Coloma, regidora de festes, després dels desastres d'organització a Santa Tecla i ara al Carnestoltes, encara no ha assumit cap tipus de responsabilitat, i ni tan sols, ni s'ha pronunciat sobre els fets.

Anònim ha dit...

L'actuació dels de Focsa, està dins de la mateixa línea d’actuació que la policia municipal, hòstia va, hòstia ve, d’aquí poc temps pitjor que amb la dictadura.

Anònim ha dit...

Bertranus