16.2.09

VENT

I si torna a fer vent? Què farem?

7 comentaris:

Anònim ha dit...

si camineu per la ciutat podeu comprobar que han tallat molts arbres a 1m de terra i s'han quedat tant tranquils... aquesta mesura l'han adoptat amb les faroles accidentades, queden totes amputades i passa el temps i no fan res. MÉS VERGONYA TARRAGONA!!!

Anònim ha dit...

Tarragona sobreviu per casualitat, entre els xupòpters, els aprofitats, els pilotes i els endollats estem apanyats. Només fa falta un vendaval, però per endur-se tota aquesta patuleia cap a Reus

Anònim ha dit...

Home cap a REUS noooo, allà puc aparcar i fer les meves compres molt millor que a Tarragona... tenen un Elvis que bona falta ens fa per possar ordre al desgavell de consistori que tenim, almenys és un tio inteligent que s'estima allò que fa.

Anònim ha dit...

elvis la pelvis, rastafari

Anònim ha dit...

A Tarragona si fa un vendaval, inclús el Ballesteros surt a tallar arbres, es un crac, però que fotrà un catacrac, per mamón, fora Ballesteros i cia., fora Carod i cia. fora Montilla i cia. fora Saura i cia, fora CiU i cia, fora PP i cia., tots son una colla de mamons, necessitem un Chavez, o un Che.

Anònim ha dit...

Vinga doncs: a les barricades

Anònim ha dit...

Vaja, ja n’hi ha un que no l’hi ha agradat, tranquil, home o dona, tranquil, no cal anar a les barricades, les coses, cauen per si soles, el que han de fer els que manen, es complir el que van dir, per exemple: Ballesteros = Menys zones blaves, tu ho has vist?, jo no, pàrkings caríssims, més del doble que a Reus, multes a dojo, si no vols multes, vés als pàrkings i paga, i si no grua i a pagar, i això només parlant d’una cosa que es va prometre, si vols seguirem parlant, per exemple del POUM.