10.2.09

LA CACA I LA LLUNA

Ni els artilugis més sofisticats de l'època Mallol, avui transfugats i per tant actius, són suficients per tal d'impedir les cagarades de colom damunt el sofert fanal, fanal que incompleix de forma flagrant la normativa de contaminació lumínica.
Però... què hi ha més bell, més sexy... que no una, sinó desenes d'hombres de cagarades projectades damunt la lluna?


4 comentaris:

Anònim ha dit...

el problema del fanal el tenim també sota els ponts de l'Eroski. També l'acumulació d'aquests residus provoca que sigui díficil no agafar alguna malaltia i no es perque els animalets embrutin ràpidament, es que NO ES NETEJA ni s'instala alguna xarxa per evitar que els coloms visquin allà, ni tampoc s'arreglen les voreres on s'acumula l'aigua de la pluja afegint-se al residus organics dels coloms provocant un lodo contaminant o focus víric,els animals no tenen culpa pero segurament algú no fa la seva feina i això s'ha de denunciar.

Anònim ha dit...

La brigada d'intervenció ràpida en un combinat d'urgència amb els flamants agents de mobilitat ens solucionaran la vida. I mentres el ballesteros fa de bon nen el castillo puja les tarifes del bus.

Apa noi! Fot-li que ésde Reus

Anònim ha dit...

Per fi heu acabat les vacances!

Anònim ha dit...

Aquests almeny estan rovellats però sense desperfectes, els que hi ha al parking del Cesar August estan tots trencats i fins que els nens del col.legi no facin alguna batalla o algú es faci mal ningú farà res amb el tema. Sr. Ballesteros, quan pensa fer els passos de vianants elevats a Vidal i Barraquer? "promete promete que no lo va a cumplir"