21.6.09

1,2,3,4,5,6 i 7 CAGADETES


L'ésser viu que defecava ha necessitat 7 intents per donar per acabada la seva tasca. (Si és que totes són del mateix!!!!)
Si multessin per trunyo, aquí s'hauria de debatre si es tracta d'una sola multa o en serien 7.

9 comentaris:

mossèn ha dit...

és la nova marca de qualitat de les rajoles ??? ... salut

Anònim ha dit...

Ho repeteixo.
El problema de Tarragona és que els seus habitants són uns guarros.
Aquest blog ens ho demostra dia a dia.

SanviTGN ha dit...

Uf, no puc ni mirar-ho, quin fastic...
I només de pensar d'aixafar-les amb xancletes ara a l'estiu....

Dissabte a la nit n'hi havia una d'ENORME al Carrer Salines , davant el Pizza Nova, i als 5 minuts ja estava tota restragada pel carrer EEEEEECCCCS, compadeixo a l'afectat!

Anònim ha dit...

Tarracacajones!!! sempre la mateixa merda!!! parlem de les mateixes persones als mateixos llocs, i no son capaços de sancionar i cobrar 100 euros per trunyo al que no ho replega! per mi es tant brut el que embruta com el que ho permet!

Anònim ha dit...

hi ha gent que encara esta civilitzada

Nando ha dit...

Pues incivilicesmoslas!!!!

Anònim ha dit...

multes i també impostos...¡...multa grossa per trunyo o tifa abandonada sense recollir...i una taxa municipal per tinença i gaudi de gossos...per determinar l´impost a aplicar es valorarien el tamany del animal, la seva posible perillositat, la potència de lladruc mesurada a les dotze de la nit, la integritat mental de l´amo o ama, el destí que aquests li donen : si es per usos lícits o es per pràctiques nefandes, la superfície del pis o terrassa on raurà fins que mori o l´abandonin...i d´altres consideracions que s´estudiarien conforme el fàstic augmentés...

que es faci alguna cosa ja¡¡¡¡

Neus ha dit...

Només farien favor les cani-caques si marquessin aquelles rajoles que, si les xafes, t'esquitxes camal avall d'un líquid marró indescriptible i tan fastigós com les caques mateixes.

Canya als bruts!

Anònim ha dit...

Esteu equivocats!
Es un missatge en codi "morse".
En ell el gos s´intenta comunicar amb nosaltres per dir-nos que si el seu amo es tan brut al carrer no us podeu ni imaginar com es a casa seva que no el veuen.