4.6.09

REMENA ESCOMBRARIES I GUERRA MUNDIAL

Text i fotografies de Neus Gasull, a qui agraïm la col·laboració. Són quatre fotos, tireu per avall... Ah! Les negretes són nostres:

Bones nois,

Sentíem crits des de casa i com que aquest carrer (Rovira i Virgili) acostuma a ser força tranquil, hem anat a guaitar....oh sorpresa, batussa entre dos "remena-escombraries" de famílies diferents.
Algú ha avisat a la Guàrdia Urbana, i com si es tractés de l'inici de la III Guerra Mundial, han fet aparició 3 cotxes de la policía i el furgó d'atestats. Cal dir que només 1 ha encertat el lloc a la primera; la resta han donat alguns tombs pel barri abans de deixar-se caure al lloc.
Vull remarcar la situació dels vehicles, força mal aparcats i molestant absolutament la circulació. De 3 carrils diguem que n'han deixat 1. A més, un dels cotxes de l'esquerra ha parat just a la sortida d'un pàrking; han hagut de passar uns deu minuts fins que algun d'ells se n'ha adonat i ha enretirat el vehicle. Quan ens hem animat a fer les fotos ja només quedaven aquests cotxes, però durant els més de vint minuts que ha durat la martingala, cap, absolutament cap dels 9 agents que s'han reunit a la cerimònia ha estat capaç de regular el trànsit, que com podeu veure en aquestes hores era una mica espès. Ens ha vingut al cap la frase de "és de ser inútiles"!
Llàstima que ningú s'atrevia a pitar, potser per por a ser multat...hum!

Bé doncs, si la voleu, una més per la col·lecció!

Salut i fins aviat!

-Neus Gasull-


17 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

que cracks que són ...

Anònim ha dit...

INCOMPETÈNCIA DEMOSTRADA!!! EL MATEIX QUE FAN QUAN ELLS I ELS TREBALLADORS DE LES GRUES FREQUENTEN ELS BARS, DEIXAN DE QUALSEVOL MANERA I QUALSEVOL LLOCELS VEHICLES, CARREGA-DESCARREGA, RALLES GROGUES, ESPAIS DE MOTOS, MENTRE ES PRENEN EL "SEU TEMPS DINS DEL BAR" JA ESTÀ BEEEE!!! QUINA IMATGE DE PENOSITAT QUE FAN!!! PERO PER DENUNCIAR I XULEJAR SON ELS MILLORS!!!

zel ha dit...

Ineptes, són ineptes, només serveixen per atonyinar...

Anònim ha dit...

Bon post !

Anònim ha dit...

Estic una mica cansat de que sempre es critiqui a la policia.
Que tenien que fer? Aparcar correctament mentres dos "bandes"
s'ostiaven???
Semblem burrus i aquest post és un exemple de com ho som . Donem més importancia al com de l'actuació policial i ens oblidem de l'auténtic problema : que una série de persones s'estaven barallant per robar.
Ens queixem del trafic i ens queixem de que multin als que aparquen a doble fila. Ens horroritzem pels morts per accidents de trànsit i ens cabreja un control d'alcoholemia o un radar.

Anònim ha dit...

Mira, comentarista de dalt: suposo que deus ser urbano o en tot cas el teu raonament és similar al d'ells.

Que m'en dius de les fotos de més avall? On era la Guàrdia urbana? I ara que s'ha fet públic el fet (plagiat pel diari de Tarragona)... la guàrdia urbana ha fet alguna cosa?

No se, això de semblem burrus caldria matitzar-ho, no creus?

Anònim ha dit...

No ho matitzo , ho retiro. Perdó.

També dic que no sóc urbano i no sé si tinc un raonament similar al d'ells.

Les fotos de más avall ja les he vist i no sé on eren els urbanos en aquell precis moment i tampoc si han fet alguna cosa.

De tot lo altre segueixo pensant el mateix.

Anònim ha dit...

Y dime Anónimo de las 3:52 ¿qué se supone que ha de hacer la guardia urbana según tu?
¿Poner vigilancia en cada container, poner en busca y captura por... ¿? a las dos personas de las fotos?
Va, venga di.

Anònim ha dit...

Sóc el de les 3:52.

Sembles una persona raonada, 4:59, el problema que te inyternet es que a vegades no captem bé el to de veu, per això està bé que hagis retirat lo del burros. Si ho deies en to irònic, doncs ni cal que ho retiris. Salut i bon rollo.


5:29

Pués yo no lo se. Lo unico que si temgo claro es que la guardia urbana deberia centrarse en el tema de la seguridad mucho más, y dejarse de perseguir a gente por sus idea politicas. Mientras persiguen a los de Iniciativa Internacionalista cuando reparten mecheros en la rambla dejan de centarse en la seguridad para acatar las ordenes de partido politico y los jetas como los rumanos de la foto roban hasta en contenedores solidarios.

He dit

Anònim ha dit...

El col´lectiu " Encenedors solidaris " estem francament dolguts per aquest comentari.
Nos vemos en los juzgados Sr. Anónimo.

Anònim ha dit...

Repito :

Y dime Anónimo de las 3:52 ¿qué se supone que ha de hacer la guardia urbana según tu?
¿Poner vigilancia en cada container, poner en busca y captura por... ¿? a las dos personas de las fotos?
Va, venga di.

Anònim ha dit...

Exemple:
Una ambulància no pot circular amb temeritat o perill per a altres persones pel fet de tenir pressa en acudir a una urgència. Ha de seguir un protocol establert. I això val per a altres serveis. El que no pot fer la Guàrdia Urbana és que, al acudir a un lloc conflictiu, col·labori a emmerdar-ho tot encara més per una actuació inadequada, com per exemple, obstruir el trànsit. A les fotos es poden veure sis agents en posició de descans; és possible que tres d'ells no poguessin aparcar els vehicles mal que fos dalt la vorera? Tanta sang hi havia, que no els va permetre cuidar-se d'aquesta tonteria?
A això, en altres països se'n diu prepotència!
Albert Saludes

Anònim ha dit...

En resum la guàrdia urbana incompetent de la ciutat de tarragona sempre es motiu de comentari per la nefasta manera de treballar i la imatge que donen. TENEN EL QUE ES MEREIXEN, els que roben els xulejen tot el que volen.

Anònim ha dit...

A qui es queixa de que sempre es critica a la policia, i es pregunta si havien de buscar aparcament mentre les dues bandes s'atonyinaven: doncs mira, ni una cosa ni l'altra. Si la policia fa les coses amb el cul (amb perdó), em sembla la mar de normal que se la critiqui. Fixa't bé en les fotos: carrer amb dos carrils de baixada i un de pujada, vehicles policials ocupant dos dels 3 carrils, i obligant al trànsit de pujada a envaïr el carril del sentit contrari (que és l'únic carril de què disposen els vehicles que baixen).

Podria el conductor de la furgoneta haver-la aparcat darrera o davant dels dos cotxes policials, alliberant així el carril de pujada del carrer i evitant el col·lapse que va ocasionar la seva actuació? Podria, però no ho va fer. No ho va fer, ni en un primer moment, ni tampoc després, quan ja feia una bona estona que les aigües s'havien calmat i més d'un i de dos agents portaven una bona estona creuats de braços a la vorera, tal com es veu a la foto.

Podrien els agents haver colocat els vehicles a alçades diferents del carrer (amb 20-30 metres de diferència hauria estat suficient) per tal de que a qualsevol alçada del carrer hi hagués com a mínim 2 carrils disponibles per a la circulació? Podrien (i no hagués costat gens), però tampoc ho van fer, ni en un primer moment ni més tard. Els agents, que després d'un primer moment es varen passar força estona de braços creuats a la vorera, i veient el col·lapse que la seva actuació estava provocant al carrer, no varen fer RES per evitar-la o minimitzar-la. Així que sí, lamentablement la seva actuació és criticable, i convé fer-ho per veure si desperten i miren de fer les coses d'una manera que provoqui menys molèsties als ciutadans. No et sembla?

Anònim ha dit...

Ei, estaven els de la moto, posant multes per la part baixa de Tarragona, jo tenia el cotxe mal aparcat, ho reconeix-ho, però no destorbava a ningú, vaig sortir de la gestió que estava fent, i no era prendre un cafè a un bar, i vaig dir a l’agent que només havia estat un moment, me va dir, que l’infracció ja l’havia fet i no va volgué retirar-me la multa, ells tenien les motos aparcades en un pas de minusvàlids, els hi vaig fer veure, emprenyat, que ells també infringien la normativa, me van dir que estan de servei, poden aparcar a on els hi surti dels collons, i no me van hostià, perquè Deu no va volgué, a més de amenaçar-me, en multar-me per no se quantes coses mes. Així actua la policia municipal, van de xulos amb els d’aquí, i de cagons amb els de fora. Una pena, perquè si les coses continuen tal com ara, ens tindrem que buscar la vida per viure segurs.

Anònim ha dit...

Bona definició pels urbanos: "van de xulos amb els d’aquí, i de cagons amb els de fora."