20.6.09

HOTEL AMB VISTES AL CIRCUs passo un parell de fotos d'aquesta setmana...
Els dos que hi surten s'hi han estat instal·lats uns dies...
hi han menjat, pixat, discutit,...
i dormit!
(que crec que era el millor moment del dia per ells i pels veïns)
Fins aviat!
i sort amb els vots!!
GinestaGràcies Ginesta per la teva brillant col.laboració!

17 comentaris:

Anònim ha dit...

El de vermell està dormint molt feliç. Segur que sommia en una bona dona mentres està disfrutant d'un magrejament autopersonal.

Anònim ha dit...

Que no et vegis mai així i que no hi hagi ningú amb màquina de fotografiar que retrati el teu moment de derrota personal total...i que no quedi penjat a la vista de tothom en qualsevol blog perqué el pugués veure cap conegut...

Ja els vas donar alguna mena d´auxili...vas donar avís a la Guardia Urbana...vas trucar a Alcohòlics Anònims per si podien fer quelcom...t´has preocupat de que esmorcessin una mica en despertar-se de la mona...o només has fet d´intrèpid reporter amb la desgràcia aliena...?

No te digo trigo pa no llamarte rodrigo...

ginesta ha dit...

Vaig parlar-hi, en una de les pixarades que un d'ells va fer sota el meu balcó...
El senyor no estava en condicions per parlar... així que vaig trucar la Urbana, que em va dir que hi anirien per veure si els calia res (¿?) però no va venir ningú...

Sanvi TGN ha dit...

Aquestes són les fotos mes 'lights' d'una borratxera que he vist a Internet.
Tampoc crec que el Ginesta hagi de fer de Càritas ni de Guardiaurbanu.
I jo també tinc clar que no hagués trucat a la Urbana, sabent que passaria el que ens explica l'amic Ginesta...que NO ELLS SON ELS PRIMERS QUE SUDEN.

Anònim ha dit...

Jo el de vermell el veig molt sovint a la plaça la Font. Tampoc no els veig tant mal vestits. Però estic totalment d'acord amb l'anònim de les 7.46. Ja tenen prou desgràcia que damunt ara surten al blog. Les cares no tendrien que sorti borroses? Això està prohibit. És més si fos algú de l'Ajuntament que per algun motiu X ha passat una nit al carrer, s'atreveriu a ficar la foto. Deixeu-los en pau que no fan cap mal a ningú. Són més pitjos algú que va en tratje i corbata que aquestos pobrets. Estic segur que si ara diguessin que són milionaris els hi sortirien amics per tot arreu. Sou tots plegats una colla d'hipòcrites farsants.

Tondo Rotondo ha dit...

Jo pesno que els hipòcrites en tot cas són els urbanos que apliquen arbitràriament la normativa de civisme.

Este si, este no.

Les fotos són fortes i tinc els meus dubtes sobre si s'haurien de publicar o no. Però com que estan fetes en domini públi crec que són publicables.

Anònim ha dit...

Si senyor, es molt trist veure persones llençades pels carrers, però això ha estat sempre, i per desgràcia, avui en dia encara més. No obstant, tot i la duresa de les fotos, el fet de penjar-les en un blog, pot donar lloc a que les persones que han de vetllar per la seguretat i per la salut publica dels ciudatans, posin fil a l’agulla i comencin a fer el que tenen que fer, les persones que estem pagant, per viure tranquils i circular tranquils per Tarragona, no tindríem que aguantar pixarades ni vomitades de ningú, i si no, l’església catòlica, que tant demana que posem la “x” a la declaració de l’IRPF, que es posi a fer feina de veritat.

Anònim ha dit...

...i ja que es parla de l´Esglèsia Catòlica...perquè no es "posen" a la feina d´ajudar els desemparats del proletariat, tots aquestos de IU, IC, ERC, etc, etc, tan com volen salvar la Humanitat?...au, fascio-comunistes de tota mena i color...grateu-vos les carteres i sigueu "solidaris"...practiqueu la "solidaritat" com posaba en els cartells de l´Eta que penjàveu per cabines teléfòniques, bancs i caixes....

Anònim ha dit...

Al qui permet que el puntal estigui on es i com...

Es trist. No tenim ni puta idea del valor del patrimoni de la ciutat.

Anònim ha dit...

L'Ajuntament tendria que ajudar a aquestes persones al menys que es puguin mantindre i tirar endavant. Proposo que es redueixin alguns sous de funcionaris que no fan res. Tenim que fer alguna cosa per ajudar-los

Anònim ha dit...

I qui diu que no siguin funcionaris aquest parell?...

Anònim ha dit...

Aquest parell no són funcionaris, són de la Brigada d'Intervencio Ràpida

Anònim ha dit...

Com va dir Santiago Segura, com que pago impostos em considero jefe d'un responsable de la llei, així que tinc el dret de manar que facin alguna cosa, si no ho fan que facin fora o prenguin alguna mesura per a qui no fa la seva feina, si això no es cumpleis el problema salta al polític i aquest no tornaré a votar-ho i potser el que vingui farà que el que no ha fet la seva feina la faci i acabi amb el problema. Si no sancionen al infractor sancionem al responsable del sancionador!!! Fdo. Santiago Segura (hombres de paco cap 100 d'aquesta temporada)

Guerrero Nórdiko ha dit...

Ballesterossssssssssss

Cèsar Llamborda ha dit...

M'agrada això del Santiago Segura... I aquestes fotos també.

Penso que el debat més inetressant és si aquest bell indret de Tarragona, a tocar de restes declarades patrimoni de la humitat, ha de ser l'indicat per a campistes SDF i personal pixaire.

Si es així es podria habilitar el patrimoni romà per a montar-hi unes termes populars.

Bones fotos

aina.paredes ha dit...

Certament no és de l'incumbéncia de Ginesta la seguretat d'aquests subjectes, si no de l'Urbana que hauría d'haver aparegut i dur-los a una llar per a sense sostre on poguessin dormir i asejar-se. Per qué és la SEVA obligació,i és la normativa que hauríen d'aplicar.
A més ¿Qué passaría si patíssin un accident? com el nen aquell que va caure prop del palau de congressos al saltar per recollir una pilota a la pasarel.la de reixa per a ocells...¿o si els agredissin com a la sense sostre del caixer automàtic de ja fa uns anys com se'n deuen agredir tantísims sense que en n'assabentem.
A ningú no ens agrada tenir aquests tipus de veïns ¿però sobre quí recauría la responsabilitat?Això ens agradaría més? O preferiríem mirar cap a una altra banda.
Dubto que aquests homes hagin estat sempre en aquesta situació, i, a saber, si algun de nosaltres ens hi podem trobar també qualsevol dia (Déu no ho vulgui).
Salut, i felicitats per denunciar l'estat en que es troben aquestes persones i la nostra societat en general. Molt bon blog

Pep ha dit...

Molt ben trobades aquestes fotos. Hi ha hagut alguna reacció municipal, vaig veure que amb allò dels rumanos si que hi va haver ressó després de que ho traiesiu en aquesta web.