19.6.09

EXPO DE SEGURETAT VIAL

El 22 del mes passat Pere Tarter va penjar aquest post, cliqueu-hi i flipeu!

Sort en tenim de les nostres sempre atentes autoritats que avui encara hi estan treballant per tal de construïr-hi una petita exposició d'elements de seguretat vial.
Podeu observar, a sobre del precipici que s'obria a menys de dos metres del pati del CEIP Saavedra com avui hi ha una xulíssima exposició didàctica amb tanques, cons taronges... i potser màquines de bufar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Droposssssssssssssssss

Droposssssssss

Anònim ha dit...

Al CEIP Saavedra, si vas a buscar a un nen amb cotxe, no te deixen aparcar en doble fila, i si els petits van a quelcom excursió, el bus te que aparcar a la cantonada de la Rbla Vella amb la Via de l’Imperi Romà, i els nens tenen que traspassar aquest carrer, fins arribar al col•legi, i com que el semàfor dura tant, doncs el perill s’incrementa. Si aneu a mirar el que passa a les Carmelites, les Dominiques, les Teresianes, Sant Pau, L’Ensenyança, etc., veureu, que és quasi impossible passar, a la sortida de l’escola, fins i tot, els diligents policies municipals, regulen el trànsit, se obliden per una hora de posar multes i estan per allí. Partint d’aquest fet discriminatori, no és estrany, que si quelcom nen que va a Saavedra, cau a un forat, com que el alcalde i regidors i oposició en ple, no porten els seus fills o nets a aquest col•legi, doncs no passa rés.