30.9.09

JA QUEDA MENYS...


El compte enrera està en marxa...
serem Capital Cultural?
farem Jocs Olímpics?
Sigui com sigui, ja queda menys!

8 comentaris:

zel ha dit...

Ho ha de ser, per força... (jejejeje)

Joana ha dit...

Ho seràaaa! :)

Anònim ha dit...

Una simple visión a los números para comprobar la poca ambición y la escasez de ideas. Mientras en Córdoba tienen un presupuesto de 7 millones y medio de euros para lanzar la candidatura para el 2016 y en Santander se pueden gastar 3 millones y medio, en Tarragona, el presupuesto es de 55.000 euros. Se puede decir más alto, pero no más claro. ¿Por qué no provechamos esta oportunidad para plantearnos realmente qué proyecto cultural queremos?

Anònim ha dit...

VIVA CÓRDOBA 2016! CIUDAD EUROPEA DE LA CULTURA 2016!

capitalcultural2016.cordoba.ES

JOSEP M. ha dit...

Tarragona no te infraestructures per ser capital de rés. Nomes cal veure avui el que passa en els autocars que venen en turistes, no hi ha lloc perquè aparquin i l’únic que fan es destorbar pel centre de la ciutat i aparcar en doble fila. Abans de voler ser capital de alguna cosa, s’ha de tenir la ciutat preparada, i això va per qualsevol que mani.

Anònim ha dit...

Una ciutat no es pot convertir a base de calés i amb sis o set anys en un paradigme cultural.
I al capsigrany que se li hagi acudit que ho podia fer, que l'enviïn a la Biblioteca Popular de Tarragona a fer hores extres com a becari.

Albertus Magnus

Anònim ha dit...

Serem el que som, una ciutat que no tira endavant ni en rodes. Ni 2016, ni 2017, no s’organitzarà rés. No hi ha persones que tinguin la talla suficient per saber vendre la nostra ciutat i aconseguir aquests reptes. Que consti que jo tampoc me veig capaç. Tarragona tindria que millorar en tots els aspectes, i si s’arribés a fer alguna cosa, seria un fracàs.

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo